OBRAZOVANJE I BIZNIS: Predstavnici privrede i studenti na FON

B.B.

08. 10. 2023. u 19:25

FAKULTET organizacionih nauka nastavlja da potvrđuje svoju posvećenost povezivanju formalnog obrazovanja i sveta biznisa kroz inovativne servise i specijalne događaje.

ОБРАЗОВАЊЕ И БИЗНИС: Представници привреде и студенти на ФОН

Foto: FON

Tako će, drugi po redu FONBoarding, najveći sastanak istaknutih predstavnika privrede i studenata biti održan 9. i 10. oktobra. Na skupu će akadmeci imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima iz sveta biznisa i budućim poslodavcima.

Program je organizovan kroz sajam kompanija, panel diskusije gde će top menadžment iz kompanija otvoriti teme novih trendova u zapošljavanju u okolnostima digitalizcije i veštačke inteligencije kao i generaciji Zed . Studenti će moći da razgovaraju sa regruterima iz kompanija i ovladaju savremenim tehnikama lične prezentacije u poslovnom okruženju.

Drugi dan je planiran za rešavanje studije slučaja koje realizuje renomirana višenagrađivana studentska organizacija FON-a Case Study Club part of BCA SEE. Najbolji takmičari imaće prilike da započnu prve karijerne poduhvate u ovim kompanijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)