REGIONALNI SEMINAR STUDENATA FPN: Razgovori o ratu, inflaciji i ekologiji

Lj.B.

28. 02. 2023. u 11:33

Petnaesti regionalni seminar studenata političkih nauka održan je na Zlatoboru, a tema prvog panela bila je - "Srpsko američki odnosi između istorije i budućnosti" na kojoj su govorili doc. dr Milan Krstić i Centra za studije SAD Fakulteta političkih nauka u Beogradu i Nikola Jović sa FPN.

РЕГИОНАЛНИ СЕМИНАР СТУДЕНАТА ФПН: Разговори о рату, инфлацији и екологији

FPN

"Svet posle 24. februara 2022: SAD, Rusija, Kina i međunarodni poredak bila je tema drugog ponela regionanog seminara. Razgovarano je i sportskom novinarstvu o kome je govorio sportski novinar Nebojša Višković. Tema seminara bile su i posledice rata u Ukrajini na Srbiju - realnost inflacije. Razgovarano je i ekološkoj održivosti zapadnog Balkana, a na svečanoj ceremoniji učesnicima su dodeljeni sertifikati za učešće na regionalnom seminaru. Seminar je, inače, okupio studente političkih nauka iz Beograda i Ljubljane. Organizatori si bili Studentski parlament FPN, Evropski studnetski forum, Timska inicijativa mladih, Studentska unija i Unija studenata socijalnog rada organizacije FPN Events, SKONUS i Centar za razvoj omladine Beograd.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene