POTRESNE REČI: Ovako se Mira Banjac oprostila od Vlaste Velisavljevića

J.S.

24. 03. 2021. u 13:12

TOLIKO sam tužna zbog smrti mog dragog kolege Vlaste Velisavljevića.On je više od sećanja,on je čovek koji je imao snage za pet teškii života i sve ih je sa elanom proživeo – rekla je danas za „Novosti“ Mira Banjac na vest o smrti kolege Vlaste Velisavljevića ( 94) koji se upokojio posle višednevne borbe sa virusom kotona.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ: Овако се Мира Бањац опростила од Власте Велисављевића

Foto: Novosti

-Osim što je bio izuzetan glumac, Vlasta je bio i divan čovek i pažljiv kolega.Jedan je od retkih koji me je zvao tokom pandemije da me pita kako sam, kako podnosim tu pošast – kaže Mira.

Priseća se doajenka naše filmsko-teatarske scene i da je sa Vlastom ,između ostalog, igrala u filmu „Mamaroš“ Momčila Mrdakovića, te da je to bilo jedno divno druženje.

U tom, prvom srpskom filmu čija je prava za prikazivanje u 37 zemalja otkupila HBO, Mira je igrala Maru Ilić, majku glavnog junaka (Bogdan Diklić) a Vlasta - penzionisanog agenta.

Poslednji put su se na setu sreli pre dve godine povodom diplomskog filma jedne studentkinje iz Novog Sada.Vreme provedeno na snimanju proteklo je u brojnim Vlastinim duhovitostima i vedrini.

-Delili smo isti životni kredo :treba raditi i samo raditi, a ne očajavati što godine prolaze i žaliti se da je život težak – kaže Mira Banjac (92)na kraju ovog razgovora za „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)