DARIN ŽIVOT NAKON SERIJE : Zbog ljubavi napustila popularnu Žikinu Dinastiju (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 08:44

DARA Čalenić je bila jugoslovenska i srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica, prepoznatljiva po ulozi Dare Pavlović u filmskom serijalu „Lude godine“. Rođena je 18. jula 1934. godine u Novom Sadu.

ДАРИН ЖИВОТ НАКОН СЕРИЈЕ : Због љубави напустила популарну Жикину Династију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Danas nas je napustila glumica raskošnog talenta, Dara Čalenić preminukla je u 87. godini.

Gotovo da ne postoji osoba koja ne pamti Daru Pavlović kako zajedno sa suprugom Živoradom – Žikom Pavlovićem u “Žikinoj dinastiji” prolazi kroz brojne nedaće koje nosi bračni život.

Dara je prošle godine dala kratak intervju za medije, evo šta je ispričala slavna glumica:

 - Osećala sam se vrlo dobro na snimanju, kao kod kuće, ali sam morala da prekinem snimanje i da odem kod svog supruga u Ameriku - rekla je Dara i otkrila kako je tada provodila dane.

 - Moj život je danas oslobođen profesionalnih obaveza. Igrala sam u brojnim filmovima pre nego što sam završila u kolicima. Mnogo čitam i volim da kuvam. Moj Vlada obožava moju hranu, što mi je posebno drago jer njega je vrlo teško zadovoljiti, u svakom pogledu!   – kazala je Dara.

Sa suprugom Vladimirom Vladom Petrićem, doktorom filmskih nauka, živela je u Beogradu

(Pulsonline)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!