BORBA SA KORONOM U SIJETLU: Premijera novih sezona serija "Uvod u anatomiju" i "Vatrogasna stanica 19", od 11. februara, na kanalu Foks lajf

V. N.

06. 02. 2021. u 10:38

SA junacima jedne od najdugovečnijih i najvoljenijih američkih serija svih vremena, "Uvod u anatomiju", ponovo se družimo (uporedo sa Amerikancima) u premijernom 17. ciklusu, četvrtkom u 22.00, na kanalu Foks lajf.

БОРБА СА КОРОНОМ У СИЈЕТЛУ: Премијера нових сезона серија Увод у анатомију и Ватрогасна станица 19, од 11. фебруара, на каналу Фокс лајф

Foto Foks

Naši stari znanci u belim mantilima, na čelu sa doktorkom Meredit Grej, iz bolnice "Grej-Sloun" suočiće se sa najvećim neprijateljem do sada - pandemijom koronavirusa.

Kao što je producentkinja Krista Vernof najavila pred početak snimanja novih epizoda, "nemoguće je da serija, kojoj je tema medicina, preskoči najveću medicinsku priču našeg vremena".

"Uvod u anatomiju" pružiće uvid u ono što se trenutno dešava u svetu medicine, a to je rat protiv virusa za koji nisu obučeni. Prva epizoda počinje mesec dana posle početka pandemije. Meredit, Bejli i ostatak ekipe bolnice "Grej-Sloun" nalaze se na prvim borbenim linijama.

Gledaoci će prvi put moći da osete dramu u pravom smislu te reči, jer su scene iz realnog života verodostojno preslikane. Zanimljivo je to da će se u seriji ponovo pojaviti Patrik Dempsi, čiji je lik dr Derek, po želji glumca, nastradao u 11. sezoni. Derek će u jednom od snova "posetiti" njegovu voljenu Meredit i pomoći joj da pronađe rešenje za problem koji je muči.

Foto Foks

Tekst potpisa

Za sada je planirano 16 epizoda, ali koliko će ih na kraju biti - odlučiće trenutna situacija. Glavne uloge igraju Elen Pompeo, Čandra Vilson, Džejms Pikens Mlađi, Kevin Makid, Kim Rejver, Džesi Vilijams, Kamila Ladington...

Drama "Vatrogasna stanica 19", franšiza "Uvoda u anatomiju", vraća se sat ranije pred domaću publiku, s premijernim četvrtim ciklusom (četvrtkom u 21.00).

Smeštena u Sijetlu, radnja se fokusira na živote muškaraca i žena u Vatrogasnoj stanici 19, koji svakodnevno spasavaju građane tog višemilionskog grada.

Ovog puta njihova misija biće dodatno otežana, jer su autori serije odlučili da realno prikažu sa kakvim izazovima se susreću vatrogasci tokom pandemije koronavirusa. Na početku sezone, kovid 19 je okovao Sjetl. U opštem haosu, kada vlasti pokušavaju da uspostave red i stave virus pod kontrolu, ekipa vatrogasne stanice 19 mora da se osloni na samu sebe.

Junaci se suočavaju i sa privatnim problemima. Endi je iznenađena povratkom svoje majke, ali pokušava da je razume. Maja i Karina daju sve od sebe da održe svoju vezu, iako ne mogu fizički da budu bliske zbog pandemijskih ograničenja.

Budućnost Salivanove profesionalne karijere visi o koncu na disciplinskom saslušanju. Ben, dr Ričard Veber, Emet Dikson i bivši direktor vatrogasne službe pozvani su da svedoče... U glavnim ulogama su: Džejna Li Ortiz, Džejson Džordž, Boris Kođo, Grej Dejmon, Baret Dos i Džej Hajden.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)