Soko zove orla na Božić – Gledaj i šeruj “Balkanskog špijuna”, glumci i Mozzart doniraju! (video)

Promo

06. 01. 2021. u 16:30

Bjelogrlić: Imati priliku da pomogneš nekom ko je ugrožen, pružiš mu ruku, darivaš ga, brineš o njemu, posebno u ovim teškim vremenima, je najlepši način da započneš godinu u kojoj će nam trebati puno solidarnosti. Karadžić: Dosta naših kolega se teško snalazi u ovim vremenima, divno je što imamo priliku da pomognemo

Соко зове орла на Божић – Гледај и шеруј “Балканског шпијуна”, глумци и Mozzart донирају! (видео)

Foto: Promo

Ko je soko, a ko orao? Da li je orao pao? Možda nećete dobiti onoga koga ste želeli, ali ćete dobiti onoga koga ste tražili – Dragana Bjelogrlića u ulozi Ilije Čvorovića i Mimu Karadžića koji briljira kao Đura Čvorović. Vesna Trivalić igra Danicu, a u dosad neviđenoj postavi Kovačevićevog „Balkanskog špijuna“ nastupiće i Gordan Kičić (Petar Markov) i Branka Katić (uloga ćerke Sonje)! 

Zoran Kesić upotpuniće spektakl koji glumačke legende spremaju za Božić – „Glumci i Mozzart za vas i glumce“. Humanitarna predstava za pomoć UDUS-u, u produkciji „Spotlight-a“ biće emitovana na Mocartovom jutjub kanalu 7. januara u 20 časova, a svakim šerom tokom prva 24 sata povećava se fond solidarnosti za dramske umetnike čije je stvaralaštvo izuzetno pogođeno epidemijom korona virusa. 

Ova postava „špijuna“ odrekla se honorara da bi iznos bio što veći i bez ikakve nadoknade vredno radila na probama usred praznika. Naša jedina dužnost je da takvo zalaganje za kulturu podržimo i - šerujemo!

- Baš kao i čuvena braća iz Balkanskog špijuna, Bjela i Mima kreću u jednu važnu misiju – za pomoć kolegama. U ovoj modernijoj izvedbi, soko i orao komuniciraće preko zoom-a.

Imati priliku da pomogneš nekom ko je ugrožen, pružiš mu ruku, darivaš ga, brineš o njemu, posebno u ovim teškim vremenima, je najlepši način da započneš godinu u kojoj će nam trebati puno solidarnosti. Prelepo iskustvo i divna akcija, koja će, nadam se postati tradicionalna. SREĆAN BOŽIĆ – poručio je Dragan Bjelogrlić.

Mima se sjajno našao u ulozi Đure:

- Veoma mi je drago što učestvujem u ovom projektu, dosta naših kolega se teško snalaze u ovim ružnim vremenima, divno je što Mozzart ovo organizovao i omogućio nam da na ovako divan način pomognemo svim ljudima kojima je pomoć neophodna. Volim što sam deo ovog projekta – rekao je Mima Karadžić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)