RADOVI MALIH FORMATA U ATELJEU "DIVART": Jesenja izložba - "Magnovenja"

M.A.K.

04. 01. 2021. u 16:20

UOČI Nove godine, Atelje "DivArt", predstavilo je Jesenju izložbu, pod imenom "Magnovenje".

РАДОВИ МАЛИХ ФОРМАТА У АТЕЉЕУ ДИВАРТ: Јесења изложба - Магновења

Atelje DivaArt

Postavka radova malih formata izvedenih u različitim slikarskim tehnikama, okupila više od sto umetnika iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Dela su izvedena u različitim tehnikama i stilskom izrazu, a njihovi autori pripadaju različitim godištima ( ima i mladih umetnika i studenata završnih godina likovnih koji su dobli priliku da aktivno učestvuju na izlagačkoj sceni Beograda), a pripadaju i različitim sredinama.
Umetnički savet Jesenje izložbe "DivArta" (Biljana Vuković, Denis Dimovski i Slavica Obradinović) izdvojili su Teodoru Stanojević koja je osvojila prvu nagradu, dok su pohvale dobili Petar Mošić, Ivana Radovanović, Jelena Manić i Marija Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGRADA STEVAN TOTOROVIĆ ZA MIRJANA MILOVANOVIĆ: Na Pogledima 2024 pohvaljeni Veroljub Naumović, Danilo Paunović i Marija Aranđelović