„ZLATNO SUNCE“ JADRANKI VASIĆ: Dečji kulturni centar dodeljuje priznanje direktorki škole iz Kosovske Kamenice

V. V. S.

01. 12. 2020. u 13:35

UPRAVNI odbor Dečjeg kulturnog centra Beograd, na čelu sa Minjom Subotom, i direktor Dečjeg kulturnog centra Beograd, Dragan Marić, doneli su odluku da ovogodišnja plaketa „Zlatno sunce” bude uručena Jadranki Vasić, direktorki OŠ „Desanka Maksimović'' iz Kosovske Kamenice – u petak,4.decembara, u prostorijma Centra.

„ЗЛАТНО СУНЦЕ“ ЈАДРАНКИ ВАСИЋ: Дечји културни центар додељује признање директорки школе из Косовске Каменице

Dečji kulturni centar

Tim Dečjeg kulturnog centra Beograd ovim priznanjem želi javno da pohvali rad direktorke OŠ „Desanka Maksimović'' u Kasovskoj Kamenici, Jadranke Vasić, i uruči joj plaketu za izuzetan doprinos razvoju dečje kreativnosti kroz školske i vanškolske aktivnosti u specifičnim uslovima na Kosovu i Metohiji.

Pored tima iz Dečjeg kulturnog centra Beograd i dobitnice nagrade i dobitnice, prijemu će prisustvovati i troje dece iz Kosovske Kamenice, predstavnik Sekretarijata za kulturu Gradske uprave – Grada Beograda i predstavnik Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Ove godine na ceremoniji dodele godišnje nagrade neće biti publike, zbog epidemioloških mera, već samo predstavnici pomenutih institucija i novinari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!