PREDSTAVE OD 18.30: Atelje 212 prilagodio rad novim merama

Tanjug

16. 11. 2020. u 15:38

Direktor Ateljea 212 Novica Antić kazao je Tanjugu da će od sutra predstave u tom beogradskom teatru počinjati u 18.30 sati, kako bi sve aktivnostu u pozorištu bile završene do 21 sat.

ПРЕДСТАВЕ ОД 18.30: Атеље 212 прилагодио рад новим мерама

Foto N. Skenderija

Antić napominje da je danas iz Sekretarijata za kulturu grada Beograda stigao dopis u Atelje 212 gde se napominje da bi predstave morale da počinju oko 18 sati.

"Mi nemamo predstavu na repertoaru koja traje duže od sat i 40 minuta. U prilici smo da naše predstave počinju u 18.30 sati jer nakon njihovog završetka ostaje dovoljno vremena da se pregleda sala i prestane svaka aktivnost u pozorištu" kazao je Antić.

Za njega nema dileme da će raniji početak predstava dodatno otežati prodaju karata u pozorištu u već ograničenim uslovima izazvanim pandemijom virusa kovid 19.

"Videćemo da li će neko nakon posla poželeti da dođe u pozorište. Dešavalo se da u ovom trećem naletu pandemije ljudi kupe karte, ali ipak ne dođu na predstavu u Atelje 212 jer se jednostavno plaše zaražavanja. Napominjem da se svakom posetiocu u Ateljeu 212 meri temperatura na ulazu uz obaveznu dezinfekciju ruku" kazao je Antić.

Otkazana je predstava "Testirano na ljudima" u režiji Bojana Đorđeva koja je večeras bila na repertoaru Ateljea 212 u 20 sati.

U četvrtak 19. novembra, prva predstava koju će publika u Ateljeu 212 imati prilike da pogleda od 18.30 sati je "Ovaj će biti drugačiji" u režiji Đurđe Tešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!