NASTUP DŽEZ PEVAČICE SOFIJE KNEŽEVIĆ U NARODNOM POZORIŠTU: Koncert i „Sofijazz“

V.V.S.

06. 09. 2020. u 16:26

NA Velikoj sceni Narodnog pozorišta, 11. septembra, održaće se koncert mlade džez pevačice Sofije Knežević , posle veoma uspešnog nastupa u okviru spektakla „ Ponovo zajedno – pogled promatrača menja sve“ u nacionalnom teatru.

НАСТУП ЏЕЗ ПЕВАЧИЦЕ СОФИЈЕ КНЕЖЕВИЋ У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ: Концерт и „Софијазз“

Sofija Knežević

Umetnica će na beogradskom solističkom koncertu izvesti deo svog repertoara koji uključuje pesme sa njenog najnovijeg albuma „Sofijazz“ , koji je trenutno u selekciji za Grammy nagradu najboljih džez i brazilskih standarda.

Sofija je završila Univerzitet za muziku i dramske umetnosti u Gracu, u klasi Dena De Rose. 

Dobila je punu stipendiju da pohađa univerzitet sa samo 16 godina.


Dobitnica je mnogih nagrada i stipendija,a od 2011.godine živi i radi u Njujorku, gde predaje  kao profesor pevanja u Music School of New York City.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis