NA Kosovo sam došao u junu 1999. zajedno sa NATO trupama. I kao Amerikanac koji se o Kosovu informisao iz američkih medija, bio sam proalbanski orijentisan.

Miro Markovic

02.08.2020. 09:10

Mr. Paul Polansky, I thank you for your efforts to tell to the whole world about the crimes of the Clinton's administration against the Serbian people and all other minorities who suffered a lot under the terror of Kosovo's Albanians. Bombing of Serbia and Montenegro during the Spring 1999. was a war crime, which will be prosecuted in the future, when the times of justice come into the USA.

deda

02.08.2020. 10:09

Sve se znalo i podmuklo sakrivalo.Za cudo jos uvek.Svi ti pocinioci bi trebali davno da budu osudjeni.Nema prevde fasisti i dalje zastupaju siptarske zlotvore i svoje interese nepostujuci UNO zakone.To trebaceo svet da vidi i da osudi agresore.

LEDZEP

02.08.2020. 10:13

Imao sam mnogo problema. UN me nije želeo, moja ambasada takođe. Za njih sam bio "persona non grata" - kaže Polanski. - Pa sigurno, oni su znali.

maniks

02.08.2020. 10:49

Amerika zna istinu ali oni i danas podrzavaju siptare. Ameriku istina ne interesuje kao i fasisticku Nemcku i druge zapadne zemlje. Cilj im je isti , unistiti i rasparcati Srbiju. Da bi se Srbija odbranila od Amerike i celog zapada potreban joj samo jedan jedini saveznik bratska Rusija .

Šator

03.08.2020. 23:32

@maniks - Мање-више тако је. ЕУ чланство за нас је лонац са врелом водом. Оно што је добро у ЕУ треба да усвојимо. А имамо и паре... Њемци су нам дужни одштету за два свијетска рата и агресију почетком 90'тих. Само не видим да је ико тражио!?

Šator

02.08.2020. 11:15

Ajde... ma jel moguće da ste se iznenadili... Holbruk, Olbrajt, Klinton i sl. satanisti pojma nisu imali o čemu se radi... Kao ni u Afganistanu sa mudžahedinima 70'tih, u Nikaragvi sa antisandinistima, u Čileu sa Pinočeom.... A ovakvi kao ovaj čiča služe im ka list od smokve...

buki

03.08.2020. 09:20

@Šator - Није се сад изненадио, него 99 када је дошао на КиМ инструисан да су Шиптари угрожени. Све што је он тада видео, видели су и други, али је он био један од ретких који је покушао да помогне, кога је то што види дотакло. Верујем му да се као појединац борио (и даље се бори - написао је књигу) колико је могао. Да је тих година гурао истину док га не убију, ми не би имали никакве користи од тога и сада би био један мање који прича истину о међународним терористима на КиМ. То што није научио српски правдам тежином нашег језика, а и нису сви таленти за учење страних језика. Некако овом човеку верујем, за разлику од многих других покајника, јер ни тада није ћутао - само што као појединац против машинерије није могао много више да уради.

percom

02.08.2020. 12:09

Значи, за двадесет година боравка на овим просторима зна по коју српску реч? О чему он онда проча и пише када за толико година није научио језик средине у којој борави? Језик је основно средство комуникације и разумевања! Јел и даље информације о српском народу добија са средстава информисања, која су у највећем делу у рукама његових сународника? Којас фарса!