"BOLIVUD" DOLAZI IZ SKOPLJA: Teatar "Komedija" gostuje na Sceni "Raša Plaović" Narodnog pozorišta u Beogradu

V.V.S.

23. 11. 2023. u 17:53

TEATAR "Komedija" iz Skoplja i mjuzikl "Bolivud" dolaze u Beograd: predstava nastala po tekstu Maje Pelević (u režiji i koreografiji Nataše Poplavske) gostuje 5. decembra na Sceni "Raša Plaović" sa mjuziklom "Bolivud".

БОЛИВУД ДОЛАЗИ ИЗ СКОПЉА: Театар Комедија гостује на Сцени Раша Плаовић Народног позоришта у Београду

foto Teatar "Komedija"

Radnja komada pisanog u stihovima počinje u trenutku kada u grad na granici dođe bolivudski producent koji želi da kupi malu fabriku s namerom da u njoj napravi veliki bolivudski studio i otvori nova radna mesta, što u toj sredini nije uobičajeno. Ova iznenadna vest uzbudila je glumce iz pozorišta koji su odlučili da naprave predstavu za bolivudskog producenta i time povećaju svoje šanse za buduću ulogu u bolivudskom spektaklu. Grad ponovo spaja kolektivnu ideju i kolektivni entuzijazam, ali život je pun neočekivanih preokreta...

U podeli su Žaklina Stefkovska, Atanas Atanasov, Žaklina Petrovska Miljanovska, Žarko Dimoski, Eva Skenderovska, Mia Kantarđieva i Sergej Dimovski. Autorski tim čine Ognjen Anastasovski (muzika), Emil Petrov (scenografija i video), Milčo Aleksandrov (dizajn svetla) i Bojan Ugrinovski i Tomi Ančov (dizajn zvuka).  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)