PREMIJERKA SRBIJE O POZORIŠTU "BOŠKO BUHA": Brnabić se obratila nakon sastanka sa predstavnicima dečijeg pozorišta

Novosti online

23. 03. 2023. u 17:59

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić održala je konferenciju nakon sastanka sa predstavnicima pozorišta Boško Buha.

ПРЕМИЈЕРКА СРБИЈЕ О ПОЗОРИШТУ БОШКО БУХА: Брнабић се обратила након састанка са представницима дечијег позоришта

Brnabićeva iznela precizne podatke, Foto Tanjug

- Kultura nam je važna i toliko smo se poslednjih godina borili da uložimo u kulturu i infrastrukturu u kulturi, radna mesta u kulturi... Danas sam reagovala i rekla da jedva čekam da kažem punu istinu o slučaju. Ima nešto dobro o svemu ovome negativnom, a to je da smo na ovom primeru, primeru dečijeg pozorišta, mogli da vidimo stepen spremnosti određenih medija da politizuju situaciju i izmanipulišu javnost, da šalju potpuno pogrešne i činjenično neistinite informacije, a koje su lako proverljive i da sakriju istinu. Sve to rade da bi imanipulisali čitav niz ljudi preko radnika u kulturi, glumaca, drugih pozorišta i naravno uvek dežurnih političkih novinara koji su uvek spremni da se priključe u svakoj hajci protiv vlasti i Aleksandra Vučića. Neverovatno je koliko je bizaran ovaj ceo slučaj.

Premijerka je navela da ova vlast već godinama pokušava da reši situaciju i da pomogne. Premijerka je navela primere šta je prethodnih dana moglo da se pročita u medijima te navela da su to apsolutne laži.

- Šta su pisali? Recimo imamo nedeljnik "Vreme": Grad želi da zatvori pozorište za decu. Evo vidite "N1" koji prenosi svoj bratski "Nova.rs" koji kaže da je "Boško Buha na prodaji ispod cene" - navela je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima