LJUBAV I MRŽNJA PLAMTE I POSLE 20 GODINA: Telenovela "Skrivene strasti" dobila drugu sezonu

Jl. B.

12. 02. 2022. u 16:53

VELIKO imanje u Kolumbiji, hacijenda Elizondo, postalo je bojno polje na kome su ljubav, mržnja i strast igrali glavne uloge kada su trojica braće Rejes upali u sopstvenu zamku i zaljubili se u tri sestre Elizondo.

ЉУБАВ И МРЖЊА ПЛАМТЕ И ПОСЛЕ 20 ГОДИНА: Теленовела Скривене страсти добила другу сезону

Foto Telemundo

Na iznenađenje i radost mnogih, junaci kolumbijske telenovele "Skrivene strasti" vraćaju se na male ekrane posle skoro dvadeset godina. Prva sezona, koja je emitovana u Srbiji tokom 2004. i 2005. na Pinku, ostvarila je uspeh u nekoliko zemalja, a premijera drugog ciklusa zakazana je za 14. februar, na američkom kanalu Telemundo.

Prošle godine najavljeno je da će biti snimljene nove epizode u kojima će igrati ista glumačka postava, što je izazvalo oduševljenje među obožavaocima popularne serije, čiji autori su Hulio Himenez i Ivan Martinez Lozano. Tako su pred kamere posle dve decenije ponovo stale glumice Dana Garsija, Nataša Klaus i Paola Rej, koje igraju sestre Normu, Saritu i Himenu, kao i glumci Mario Simaro, Huan Alfonso Baptista i Mišel Braun, koji tumače braću Huana, Oskara i Franka. Glumačkoj ekipi takođe su se pridružili Žarik Leon (Rosario Montes), Kristina Lili (Gabrijela Elizondo), Karmenza Gonzalez (Kvinton Kanosa) i Tatjana Jauregi (Dominga).

Prva sezona ispričala je nezaboravnu priču o Huanu, Oskaru i Franku Rejesu, koji su se prerušeni u radnike infiltrirali na imanje porodice Elizondo kako bi osvetili smrt sestre Libije. Međutim, s vremenom je plan osvete bio na sve većem testu i ogorčenost se raspršila kada su braća zavolela sestre Normu, Saritu i Himenu. Dve decenije posle događaja iz prethodne sezone, članovi velike familije Rejes-Elizondo suočiće se sa novim izazovima, a brutalan zločin sprečiće ih da pronađu mir. Ubistvo profesora Genara Karenja potresa porodicu jer dokazi ukazuju da je krivac jedan od sinova Huana i Norme. Tenzije nastavljaju da rastu dolaskom Semjuela Kabaljera (Serhio Gojri), moćnog i okrutnog čoveka koji neće oklevati da učini sve što je potrebno da vrati ćerku i bivšu suprugu Rosario Montes. Rosario je Frankova nekadašnja ljubav i već godinama je u braku sa Armandom Navarom (Huan Sebastijan Aragona), a njen iznenadni povratak u San Markos privukao je pažnju svih. Sve ovo će pokrenuti niz srceparajućih događaja koji će još jednom testirati ljubav i odanost glavnih likova i baciti ih u plamen intrige, mržnje i izdaje. Trenutno je na Netfliksu moguće pogledati sve epizode prve sezone i mnogi očekuju da i nastavak kultne priče uskoro bude dostupan na ovoj striming platformi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri