INSPEKTORI NA TRAGU APISA I "CRNE RUKE": "Ubistva u Beču" u drugoj sezoni stižu u Srbiju

N. D.

21. 11. 2021. u 09:47

POSLE uspešne prve sezone, koju smo u Srbiji pratili krajem prošle godine, serija "Ubistva u Beču" vraća se ove jeseni sa novim ciklusom i novim misterioznim slučajevima ubistava.

ИНСПЕКТОРИ НА ТРАГУ АПИСА И ЦРНЕ РУКЕ: Убиства у Бечу у другој сезони стижу у Србију

Foto Foks

Mladi engleski doktor Maks Liberman (Metju Bred) i inspektor Oskar Rajnhard (Jurgen Maurer) ovog puta od 22. novembra (ponedeljkom u 21.00) na kanalu Epik drama, vode nas u tri nove avanture, smeštene u Beču početkom 20. veka, iza čijeg blistavog kosmopolitskog lica vrebaju najgnusniji zločini i zastrašujuće smrti.

U nastavku serije, zasnovane na bestselerima Frenka Talisa, koju kao scenarista potpisuje Stiv Tompson, ponovo gledamo glumicu Šarlin Mekenu, zvezdu serije "Igra prestola" Konleta Hila i Ameliju Bulmor, koja je uz Marka Stronga igrala u krimi trileru "Moć iz senke" na kanalu Foks. Pojačanje u novoj sezoni je glumica Lusi Grifits ("Prava krv", "Propovednik").

Na početku nove sezone zatičemo Maksa umešanog u istragu ubistva, budući da je žrtva u slučaju koji je zgrozio žitelje Beča jedan od njegovih pacijenata. Ovog puta, naš uhodani tandem nema za zadatak samo da pronađe ubicu, već i da spere "blato" sa Maksove reputacije. Biće tu i leševa masakriranih do neprepoznatljivosti, priča će naše junake dovesti i do Apisa i organizacije "Crna ruka", a u poslednjoj epizodi videćemo čak i kako Maks, prerušen u monaha, odlazi na tajni zadatak u Bratislavu. Šokiraće se kada otkrije da iza ubistva pravoslavnog sveštenika stoji religiozni fanatik jevrejskog porekla. Ili se možda vara... Otkrićemo u novim epizodama serije "Ubistva u Beču".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom