OBRAČUN SA KORUPCIJOM ZA KRAJ: "Završni udarac" se sprema za veliko finale

V. N.

05. 11. 2021. u 10:18

ZA Brendu Li Džonson (Kira Sedžvik) igra se polako bliži kraju. Čuvena detektivka iz serije "Završni udarac", od 11. novembra (radnim danima u 20.00), na kanalu Foks krajm, započinje "poslednji ples" sa kriminalom, kroz 21 epizodu finalnog ciklusa.

ОБРАЧУН СА КОРУПЦИЈОМ ЗА КРАЈ: Завршни ударац се спрема за велико финале

Foto Foks

Na početku sezone, odeljenje za teške zločine prolazi kroz veliko restruktuiranje, a to podrazumeva i Brendinog novog šefa. Na tu poziciju dolazi Vil Papa (Džej Kej Simons), čija je kandidatura trebalo da znači dobar vetar u Brendina leđa. Ipak, pokazaće se da i Papa igra dvostruku igru. Ne samo što će izostati Brendino unapređenje, nego on neće ni obustaviti istragu koja se vodi protiv nje.

Brenda je pod prismotrom, ali to je ne sprečava da nastavi lov na kriminalce. Uprkos svom talentu za ispitivanje i sposobnosti da izvuče priznanje čak i od najvećeg lažova, Brendu frustrira politizacija u policiji Los Anđelesa. Mada ima podršku svog tima, koji je bliskopovezan, pun međusobnog poverenja i poštovanja, naviknut na njen neuobičajen stil, Brenda nailazi na prepreke iz drugih odeljenja i spoljašnjih uticaja, koji su odlučni da joj slome sav entuzijazam.

U poslednjoj sezoni, Brenda će preživeti snažne životne udarce, a na kraju će staviti i karijeru na kocku da bi, konačno, stala na put korupciji policije Los Anđelesa.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)