PREMIJERA "SVE NESREĆNE PORODICE LIČE NA SREĆNE PORODICE": Autorski projekat Patrika Lazića i Milene Depolo u pirotskom teatru

V.V.S.

08. 10. 2021. u 16:19

NOVU sezonu u pirotskom Narodnom pozorištu otvara 12.oktobra premijera predstave "Sve nesrećne porodice liče na srećne porodice" - u režiji,scenografiji i izboru muzike Patrika Lazića.

ПРЕМИЈЕРА СВЕ НЕСРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ ЛИЧЕ НА СРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ: Ауторски пројекат Патрика Лазића и Милене Деполо у пиротском театру

Narodno pozorište Pirot

Kako se najavljuje, reč je o dokumentarnoj fikciji o samoubistvu u adolescenciji. Pred publikom će se naći autorski projekat Patrika Lazića i Milene Depolo. Kostime potpisuje Milica Grbić Komazec, dizajn zvuka Teodora Đurković,a igraju Aleksandar Radulović, Aleksandra Stojanović, Milica Filić, Danijela Ivanović i Aleksandar Aleksić.

- Svi smo mi u ovaj proces ušli s nekim svojim predrasudama o tome kakve su to porodice kojima se desi suicid: disfunkcionalne, nezdrave, toksične, nasilne, u svakom slučaju u nečemu ekstremne. Ali onda pogledaš, poslušaš i upoznaš i neke koje se ne uklapaju u taj tvoj stereotip o disfunkcionalnim porodicama i problematičnoj deci - istakao je, između ostalog, Patrik Lazić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna