NOVA AKCIONA KOMEDIJA REDITELJA FILMA "UMRI MUŠKI": "Neprilagođeni" sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi

M.M.

22. 06. 2021. u 15:48

OD reditelja filmova "Umri muški", "Alpinista" i "Ukleta vožnja", stiže akciona komedija "Neprilagođeni" sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi, koja će se u ovdašnjim bioskopima naći od 1.jula.

НОВА АКЦИОНА КОМЕДИЈА РЕДИТЕЉА ФИЛМА УМРИ МУШКИ: Неприлагођени са Пирсом Броснаном у главној улози

Dexin film

Ričard Pejs (Pirs Brosnan) je lopov, poprilično jednostavan i neposredan. Iako je ponosan na činjenicu da krade samo od onih koji imaju osiguranje, jer na ih na taj način ne šteti direktno, ipak je činio greške svom životu.

Žena ga je napustila, ćerka mu se zamerila, a na sve to, gotovo uvek biva uhvaćen. Nakon bežanja iz zatvora i jurnjave automobilima ulicama Los Anđelesa, Pejs zapada za oko Neprilagođenima - modernoj verziji Robin Hud družine. Oni mu nude mogućnost da pobegne FBI-u pod uslovom da im se pridruži u najvećoj pljački koju je svet video, a koja će uključiti pojavu terorističke organizacije, davno izgubljene ćerke Muslimanskog bratstva, lažnih identiteta, pranja novca, eksploziv, kamile...

U filmu "Neprilagođeni" društvo Pirs Brosnanu prave legendarni Tim Rot, Nik Kenon, Hermiona Korfild, DŽejmi Čang, Majk Anđelo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)