PROMENJEN DATUM DODELE OSKARA: Organizatori prestižne manifestacije bez obrazloženja saopštili odluku

Novosti online

28. 05. 2021. u 17:54

NAGRADA Američke filmske akademije, popularna dodela Oskara, održaće se 27. marta 2022. godine, mesec dana kasnije nego što je prvobitno planirano, objavili su danas organizatori te prestižne manifestacije.

ПРОМЕЊЕН ДАТУМ ДОДЕЛЕ ОСКАРА: Организатори престижне манифестације без образложења саопштили одлуку

Foto: Depositphotos

Akademija filmskih umetnosti i nauka nije navela razlog promene datuma ceremonije, koja se svake godine tradicionalno održava u Holivudu, prenosi Rojters.

Kako organizatori dodaju, zbog pandemije korona virusa svi filmovi, koji su prvobitno bili namenjeni za bioskopska platna, a u međuvremenu prebačeni na striming platforme, mogu ući u zvaničnu selekciju za nagradu Akademije.

U proteklih 15 meseci kada su bioskopi širom sveta bili zatvoreni zbog pandemije, na desetine filmova je prikazano na striming servisima kao što su Dizni plus, HBO Maks, Netfliks i Amazon.

Prošlogodišnja dodela Oskara, takođe je bila odložena za kraj aprila, a prvi put se održavala u centru Los Anđelesa, u glavnoj železničkoj stanici Union Stejšn.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom