MILEVA POSTAJE MASON: Snimljeno 25 novih epizoda humorističke serije u režiji Elmira Jukića

J. BANjANIN

09. 05. 2023. u 07:00

SVIMA nama omiljena serija "Radio Mileva", koja nam je prethodnih sedmica prilično nedostajala na TV programu da nas razgali i opusti, vraća se na male ekrane.

МИЛЕВА ПОСТАЈЕ МАСОН: Снимљено 25 нових епизода хумористичке серије у режији Елмира Јукића

Olga Odanović, Foto Nira pro

Od 11. maja, radnim danima, u 20.05, na Prvom programu Radio-televizije Srbije, ponovo ćemo, ispočetka, pratiti sve dogodovštine tri generacije porodice Majstorović pod istim krovom koju čine Mileva (Olga Odanović), njena ćerka Natalija (Marija Vicković) i unuka Sonja (Kristina Bogunović Gavrić), ali i ostalih zanimljivih likova na adresi Rankeova 12. Brojni obožavaoci "Radio Mileve" obradovaće se i reprizi voljene humorističke serije, ali još više informaciji da je snimljen još jedan nastavak sa novih 25 epizoda.

Ekipa iza kamere, predvođena kreatorom i producentom Nebojšom Garićem, koji izgara za svaki sekund ove serije, vredno je tokom tri zimska meseca radila u studiju u Vrčinu, i pred Uskrs završila snimanje četvrte sezone. Nesumnjivo vrcavi scenario, odlična glumačka podela, posvećenost svakom kadru - kvaliteti su "Radio Mileve" koja nas je ponovo, porodično, okupila kraj malog ekrana i vratila osmehe na lice i preko potreban optimizam. Ni ovog puta, obećavaju iz produkcije "Nira Pro", neće biti drugačije jer režiju nastavka potpisuje dosadašnji reditelj Elmir Jukić. Kao što je bila praksa i do sad, na priči "Radio Mileve" je radilo nekoliko scenarista, a to su: Ognjen Obradović, Marijana Čulić Vićentić, Zorica Cvijetić, Staša Petrović, Željko Hubač i Milena Depolo.

Jelena Gavrilović, Foto RTS

Likovi iz "Radio Mileve" su zaživeli, ušli među narod i postali nam pravi dobro znani susedi. Među njima su Milevina najbolja prijateljica Cveta (Dara Džokić) i njen sin Mikica (Nenad Stojmenović), strogi upravnik Stevan Lisičić (Branimir Brstina) i dražesna Marta (Branka Šelić), majstor Moca (Marko Gvero) i upečatljiva Žana (Mirjana Đurđević), doktor Marić (Svetozar Cvetković) i prefinjena Viktorija (Anastasia Mandić), bonvivan slikar Leon (Nemanja Oliverić), operski pevač Živorad (Tihomir Stanić), Dača (Nikola Kojo), Sara (Jovana Gavrilović) i Dane (Nemanja Janičić) iz lokalnog kafića kod Milevine zgrade, Jeca (Anđelka Prpić) iz obližnjeg salona lepote "Afrodita"... Svim ovim dragim likovima u četvrtom ciklusu će se pridružiti poznata lica iz prethodnih sezona: Magdalena (Milena Vasić), Zvezdana (Jelena Gavrilović) i Coka (Anđela Jovanović). Na snimanju novih epizoda "Radio Mileve" u čuveni kafić "Tavolino" svratila je i poznata glumica Katarina Radivojević koja će ubuduće biti stalni član komšiluka iz Rankeove.

Foto N. Skenderija

Nove epizode, kako saznajemo, donose ljubavne preokrete, ali i neočekivane odluke koje su gledaoci priželjkivali od početka emotivanja serije. Milevini planovi da ispuni svoje vreme kada ne rešava komšijske zavrzlame je vode i do odluke da postane terapeut, zatim konobar, pa između ostalog i mason. U ovoj, četvrtoj sezoni Natalijin život se menja, zapravo njeni ljubavni izbori utiču na to da se fokusira na svoje istinske želje, a to je da bude voljena i ljubavno ispunjena. Sonja upisuje željeni fakultet i to se odražava na njenu ličnost. Sada je zrelija, samosvesnija, samouverenija, ali pošto iver ne pada daleko od klade spremna je da sa bakom Milevom okrene zgradu naopačke.

Marija Vicković i Kristina Bogunović Gavrić, Nira pro

I još jedan kuriozitet - Mileva će se u četvrtoj sezoni pripremati za "Survajver"!

Preživljavanje do novih epizoda upravo počinje jer još nije poznato kada će tačno stići na male ekrane. Do tada ćemo, makar i uz reprize dosadašnjih 95 epizoda, pevušiti čuveni song, koji je komponovao Vladimir Graić, "Ko to grmi, seva, Radio Mileva... cela zgrada peva...", a koje su maestralno otpevale zvezde serije Olga Odanović, Marija Vicković i Anđelka Prpić...

 

Elmir Jukić, Svetozar Cvetković, Milena Vasić i Anastasia Mandić, Foto Instagram/milenavasicofficial

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)