EPISKOP JOANIKIJE: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata

Novosti online

10. 03. 2021. u 21:01

EPISKOP Joanikije je negirao izjavu kontroverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića, koji je izjavio da iza pokušaja atentata na njega stoji predsednik Vučić.

ЕПИСКОП ЈОАНИКИЈЕ: Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име, Вучић нема никакве везе са покушајем атентата

Foto: M. Sekulović

- Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime pošto mu takvo ovlašćenje nikad nisam dao, iako je ktitor crkve. Što se tiče pokušaja atentata na nas dvojicu u Beogradu decembra 2019. uvjeren sam da Predsednik Srbije gospodin Aleksandar Vučić sa tim nema nikakve veze. Ja razmišljam potpuno suprotno: da su tadašnje vlasti Crne Gore naručile pomenuti atentat. Mislim da će moju pretpostavku istraga kad-tad potvrditi - rekao je episkop za "Novosti".

Podsećamo, Davidović je danas rekao da iza pokušaja atentata na njega i episkopa Joanikija stoji Aleksandar Vučić.

- Atentat na nas je izvela grupa koju je, prema pisanju štampe iz Srbije, izvršila mnoga nedela. To je uzrok mnogih nesreća, a glavni organizator svih pogibija je Vučić - rekao je Davidović.

On ničime nije potkrepio ovu optužbu, i dodao je da predsednik Srbije navodno angažuje "botove" da ga napadaju pred izbore u Nikšiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)