BILA JE VEOMA BRIŽNA MAJKA, NIJE SE ČUDNO PONAŠALA: Komšije u suzama pričaju o smrti Ane Bogdan iz Vrčina

Novosti online

05. 03. 2021. u 21:01

ANA Bogdan iz Vrčina, koja je nestala u četvrtak, pronađena je obešena. Svi su polagali nade da se potraga za ženom koja se nedavno porodila neće završiti tragično, ali nažalost, danas je pronađeno njeno beživotno telo.

БИЛА ЈЕ ВЕОМА БРИЖНА МАЈКА, НИЈЕ СЕ ЧУДНО ПОНАШАЛА: Комшије у сузама причају о смрти Ане Богдан из Врчина

Foto: N. Karlić/Nestali Srbije

Ana Bogdan je nestala u četvrtak između 11 i 12 časova, a od momenta njenog nestanka za njom se vodila intenzivna potraga.

Porodila se pre dvadestak dana i na svet donela zdravo dete. Komšije i poznanici za nju imaju samo reči hvale i nikome nije jasno zašto je ova mlada žena digla ruku na sebe. 

- Divna jedna porodica, pazare tu kod mene. Baš su fini ljudi, domaćini, baš ih znam kao divnu porodicu. - rekla je prodavačica iz lokalne prodavnice u Vrčinu. 

O tome kolika je tragedija zadesila Vrčin najbolje svedoči komšinica koja nije mogla da sadrži suze dok je govorila o Ani. 

- Kako ih ne poznajem. Pa ja sam se družila sa njenom svekrvom. Svi smo šetali i išli smo svugde. I žao mi je života mi, žao mi je, mlada žena - rekla je kroz suze Anina poznanica.

Ana je prema navodima njene jetrve uspavala decu, njenu tek rođenu bebu i drugo dete koje ima dve i po godine i nakon toga se obesila. 

Prema dosadašnjim navodima, pojavile su se i spekulacije da je Ana bolovala od postporođajne depresije te da je to bio uzrok tragedije.

Članovi njene porodice za nju imaju samo reči hvale i kažu da poslednjih dana nije bilo ništa čudno u njenom ponašanju, kao i da je bila veoma brižna majka.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)