SAOBRAĆAJKA NA ZAVEJANOM PUTU KOD IVANJICE: Automobil se sudario sa vozilom Hitne pomoći, povređeno troje putnika

Novosti online

08. 01. 2021. u 18:16

NA zavejanom magistralnom putu Arilje-Ivanjica kod mesta Klisura, nešto posle 15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda kad je automobil marke "golf" prešao na suprotnu stranu i udario u sanitet Hitne službe Ivanjica.

САОБРАЋАЈКА НА ЗАВЕЈАНОМ ПУТУ КОД ИВАЊИЦЕ: Аутомобил се сударио са возилом Хитне помоћи,  повређено троје путника

Depositphotos

Vozač i medicinska sestra koji su se nalazi u vozilu Hitne službe su nepovređeni dok je troje putnika iz "golfa" sa lakšim povredama preveženo u Dom zdravlja Arilje.

Vozilo Hitne službe pretrpelo je nepopravljivu štetu. Direktor Doma zdravlja u Ivanjici Jelena Stojković istakla je da su ljudski životi najvažniji, ali će gubitak vozila biti problem za zdravstvenu ustanovu u Ivanjici.

- Najvažnije je da niko nije teže povređen. Sada ostajemo samo sa tri vozila jer nam je jedno već na popravici, a to je veliki problem s obzirom na to da je ivanjička teritorija ogromna i u pojedinim momentima nećemo moći da odgovorimo potrebama. Kao i do sada zatražićemo pomoć od Specijalne bolnice za rehabilitaciju sa kojom imamo dobru saradnju, ali dugoročno ćemo ipak morati da nađemo neko rešenje - rekla je doktorka Stojković.

(Info liga.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)