OD SILINE UDARA BAKA JE ODMAH PREMINULA: Detalji tragedije kod Knjaževca, unuk je vozio kod sestre na Badnji dan

V. Đ.

07. 01. 2021. u 21:25

ZA samo četiri dana u Knjaževcu su u dve odvojene saobraćajne nesreće nastradale dve osobe, dok su dve teško povređene.

ОД СИЛИНЕ УДАРА БАКА ЈЕ ОДМАХ ПРЕМИНУЛА: Детаљи трагедије код Књажевца, унук је возио код сестре на Бадњи дан

Foto privatna arhiva

Poslednja se dogodila na Badnji dan, kada je poginula Mirjana Ristić (75) iz Knjaževca, koja se sa svojim unukom M. B. (32) vraćala iz ovdašnjeg sela Valevac.

- Brat i baka su nam bili u gostima za Badnji dan - ispričala nam je Martina Krstić, sestra M. B., i unuka nastradale žene. - Oko 14 sati su krenuli kući, a nedugo zatim začula sam policijske sirene.

Nije bio pod dejstvom alkohola

KAKO je ustanovljeno, M. B. u trenutku nesreće nije bio pod dejstvom alkohola. Kad je reč o saobraćajnoj nesreći podno Stare planine, putnicima iz BMV je uzeta krv na analizu, jer se sumnja da su pre saobraćajne nesreće konzumirali alkohol.

Kako se ispostavilo M. B. koji je po zanimanju taksista, po nezvaničnim informacijama izgubio je kontrolu nad svojim autom "daevu" nedaleko od seoskog groblja i direktno udario u orah pored puta.

- Od siline udarca, kako sam posle čula, baka, koja je sedela na mestu suvozača je odmah preminula - kaže Marina. - Brat je zadobio teške povrede i prelome. Prebačen je u KBC u Nišu i trenutno je van životne opasnosti.

Prošle subote kod sela Vrtovac poginuo je Z. S. (50), dok je S. L. (38) lakše povređen. Oni su bili u vozilu BMV kabriolet i išli su ka Staroj planini. U jednom trenutku vozač je izgubio kontorlu nad automobilom, koji se nekoliko puta prevrnuo i završio u jarku kraj puta..

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)