POVEZAO KOLEGU, PA NALETELI NA CISTERNU: Ovo su Nikola i Goran koji su poginuli u stravičnoj nesreći kod Zaječara

V. Đorđević

17. 12. 2020. u 19:22

U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći, koja se oko 15 časova dogodila na putu Zaječar - Negotin, poginuli su Nikola Todorov (22) iz Zaječara i Goran Marinković (33) iz obližnjeg sela Vražogrnac.

ПОВЕЗАО КОЛЕГУ, ПА НАЛЕТЕЛИ НА ЦИСТЕРНУ: Ово су Никола и Горан који су погинули у стравичној несрећи код Зајечара

Foto: Printskrin

Oni su u trenutku sudara sa cisternom, namenjenoj za prevoz tečnog naftnog gasa, koja je juče bila prazna, bili u BMV-u kojim je upravljao Nikola. Kako je došlo do nesreće, utvrdiće istraga, ali je prizor na mestu udesa bio jeziv. Od automobila nije ostalo gotovo ništa. 

Kako smo nezvanično saznali, Goranu je juče po završetku radnog vremene u prodavnici bele tehnike, u kojoj je radio sa Nikolom, pobegao autobus, pa se mlađi kolega ponudio da ga preveze do kuće u Vražogrncu. Nedaleko od zaječarske fabrike kablova došlo je do direktnog sudara njihovog BMV-u sa cisternom. Od siline udarca, obojica su odmah preminuli. 

Na mestu nesreće saznali smo da je nastradali Marinković, otac troje dece, od kojih najmlađa ćerka ima nepune dve godine, počeo da radi u prodavnici bele tehnike pre samo dvadesetak dana. 

Nikolini poznanici kažu da je on pre dva meseca kupio auto i verovatno se rado ponudio kolegi da mu se nađe u nevolji. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Djordje

18.12.2020. 02:30

Kolika je brzina trebala da bude pa da od automila ne ostane nista!? Slika govori sve! Neprilagodjena brzina i nepostovanje saobracajnih propisa, drugim recima mangupiranje! To ih je kostalo zivota. Srecom nisu nikoga poveli sa sobom! Mogli su ubiti neduzno dete!

VladimirR

18.12.2020. 08:39

Mogu samo da zamislim kako su se moćno osećali koji trenutak pre nesreće. Ono, pun gas, letimo. Ma ko može kao mi. Saučešće porodicama. Takav je život.