ON JE SINOĆ PRAVIO HAOS U BEOGRADU: Pucao od Karaburme do Mirijeva, ima debeo dosije iza sebe (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2020. u 19:52

NAKON što je u sinoć policija uhapsila N. J. (27) iz Beograda zbog sumnje da je iz vozila u pokretu izrešetao parkirani "mercedes" na Karaburmi, potom pretukao mladića (25) u Mirijevu i pucao u vazduh, otkriveno je da je on i ranije pravio slične incidente.

ОН ЈЕ СИНОЋ ПРАВИО ХАОС У БЕОГРАДУ: Пуцао од Карабурме до Миријева, има дебео досије иза себе (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Podsetimo, drama se dogodila u ponedeljak oko 19.30, kada je kako se sumnja N. J. pucao na "mercedes" iz vozila marke "reno" kojim je upravljao.

- Pretpostavlja se da je motiv za divljanje neraščišćeni račun oko narkotika. "Mercedes" se vodi na ženu, ali ga, prema policijskim operativnim saznanjima vozi S. R., koji je poznat policiji po krivičnim delima vezanim za drogu - kaže izvor i dodaje da je N. J. brzom i efikasnom akcijom uhapsila Interventna jedinica 92.

- U njegovom "renou" nađeni su meci i pištolj, koji je imao u nelegalnom posedu - dodao je izvor.

J. N. je ranije hapšen zbog ilegalnog držanja oružja, krađa, falsifikovanja, nasilja u porodici, napada na policiju i pokušaja ubistva.

- Dovodio se u vezu sa pucnjavom iz 2015. ispred kluba "Plastik", kada je ranjen državljanin Turske. Stranca je pogodio metak ispaljen ispred kluba, nakon što je obezbeđenje izbacilo tri gosta, koji su seli u auto i pucali na obezbeđenje. Jedan hitac prošao je kroz vrata i pogodio gosta - podseća izvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili