KORBET IZOSTAO ZBOG KORONE: U Beogradu odloženo suđenje američkom marincu

E. H.

09. 11. 2020. u 20:03

PRED Višim sudom u Beogradu u ponedeljak je odloženo suđenje Dejvidu Korbetu, američkom marincu, i još trojici naših državljana, optuženim za nelegalno posedovanje oružja i narkotika, pošto se Amerikanac nije pojavio na pretresu.

КОРБЕТ ИЗОСТАО ЗБОГ КОРОНЕ: У Београду одложено суђење америчком маринцу

Danijel Dejvid Korbet

Njegov branilac, advokat Miloš Mršević rekao je sudiji Snežani Galić da mu se klijent nalazi u SAD i da nije mogao da dođe zbog celokupne situacije oko virusa korona. Naredno suđenje biće naknadno zakazano.

Pred sudom se nije pojavio ni optuženi Nikola Andrašević, a njegov advokat Miljana Perendija rekla je da su je roditelji njenog klijenta obavestili da je on uhapšen u Švedskoj.

- Nezvanično sam saznala da je njegov zet uhapšen zbog droge, a i on sa njim. Prema mojim informacijama, on se nalazi u zatvoru u Malmeu i treba da odleži kaznu od dve godine zatvora - navela je Perendija, dok joj je sudija naredila da joj dostavi svu dokumentaciju.

Inače, tokom prvog suđenja, Korbert je bio oslobođen optužbi i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode. Međutim, Apelacioni sud je ukinuo presudu i naredio novo suđenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije