POVREĐENI SADA STABILNO: Kosovska policija uhapsila napadača na Srbina u Gračanici

D. Z.

23. 10. 2020. u 23:13

KOSOVSKA policija uhapsila je i odredila pritvor osobi koja je u četvrtak u kasnim popodnevnim satima nanela telesne povrede odnosno izbola nožem četrdeset devetogodišnjem M.Đ.srpske nacionalnosti.

ПОВРЕЂЕНИ САДА СТАБИЛНО: Kосовска полиција ухапсила нападача на Србина у Грачаници

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Napad se dogodio ispred policijske stanice u Gračanici a M.Đ je napadnut posle verbalnog sukoba sa osobom čiji identitet policija ne otkriva a kako nezvanično saznajemo u pitanju je osoba albanske nacionalnosti.

-Na hiruršku kliniku KBC-Priština-Gračanica primljena je osoba starosti 49 godina sa povredama zadobijenim oštrim predmetom u predelu leđa, zatim, tupim povredama u desnoj strani grudnog koša, frakturi desne podlaktice i povredi desnog oka. Pacijent je u stabilnom stanju nakon sprovedene dijagnostike i na svoj zahtev je napustio našu ustanovu -rekao nam je prof.dr Bratislav Lazić, direktor KBC u Gračanici.Inače, u policijskom saopštenju ne navodi se više podataka o motivu i detaljima napada niti zašto je došlo do verbalnog sukoba osoba albanske i srpske nacionalnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)