SUĐENJE ZA PALJENJE KUĆE MILANA JOVANOVIĆA Traži se izuzeće zamenika tužioca

J. D. Lj.

05. 10. 2020. u 11:53

U DRUGOM osnovom sudu u Beogradu danas je saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje Dragoljubu Simonoviću, bivšem predsedniku opštine Grocka i drugim optuženima, koji se terete za paljenje kuće novinara portala “Žig info” Milana Jovanovića.

СУЂЕЊЕ ЗА ПАЉЕЊЕ КУЋЕ МИЛАНА ЈОВАНОВИЋА Тражи се изузеће заменика тужиоца

Foto N. Skenderija

Saslušani su Zvonko Grulović, upravnik Okružnog zatvora u Beogradu, i advokat Miloš Mitrović, koji je svojevremeno zastupao optuženog Vladimira Mihailovića.

Prema tvrdnji advokata, postupajući tužilac u ovom predmetu je navodno njegovom nekadašnjem branjeniku obećao šest meseci kućnog zatvora ukoliko prizna krivicu i kaže da ga je bivši predsednik opštine Grocka angažovao da pronađe nekog ko će zapaliti automobil novinaru.

Zbog ovoga je odbrana zatražila da se iz predmete izuzme iskaz optuženog Mihailovića, kao i izuzeće postupajućeg zamenika tužioca, o čemu će odlučiti sud.

Do odluke suda, pretres je prekinut.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima