IZ STANA SE ŠIRIO UŽASAN SMRAD, POLICIJA NIJE NI ZNALA DA IMA NEKOG UNUTRA: Komšije otkrile nove detalje kanibalizma u Glogonjskom ritu

Novosti online

04. 10. 2020. u 08:10

SIN je razgovarao normalno sa policijom koja je obila vrata i ušla u stan. Nisu ni znali da ima još nekoga u stanu iz kog se širio smrad, svi su se šokirali kada su ga videli.

ИЗ СТАНА СЕ ШИРИО УЖАСАН СМРАД, ПОЛИЦИЈА НИЈЕ НИ ЗНАЛА ДА ИМА НЕКОГ УНУТРА: Комшије откриле нове детаље канибализма у Глогоњском риту

Foto: Printscreen/Jutjub

Ovako pričaju stanari zgrade u Glogonjskom ritu u kom je jutros pronađeno telo starijeg muškarca u poodmaklom stanju raspadanja, ali i njegov sin za kog se sumnja da je više od nedelju dana krio očevu smrt i hranio se mesom sa njegovog tela.

Ovaj jeziv slučaj šokirao je Beograđane, a telo preminulog muškarca poslato je na obdukciju i za sada nema informacije da li je muškarac ubijen ili je preminuo prirodnom smrću. NJegovo telo pronađeno je, kako se procenjuje, sedam dana nakon smrti u jednoj sobi u stanu u ovom beogradskom naselju.

Horor je otkriven kada su stanari zgrade pozvali policiju da se žale na nesnosan smrad koji se širio iz stana porodice Milošević.

- Zgradom se širio smrad, primetili smo da u stanu nedelju dana ne gori svetlo i da su prozori otvoreni i kad je hladno i pada kiša. Policija je došla 20 minuta nakon prijave, obili su vrata stana i šokirali se kada su videli šta se nalazi unutra - pričaju komšije.

Kako kažu, sin preminulog muškarca ima 39 godina i mentalno je oboleo, ali je, kada ga je policija pronašla u jednoj sobi u stanu sa njima pričao normalno.

- Sina su izveli napolje i isptivali ga. Policija nam je posle rekla da ga vode odmah u psihijatrijsku ustanovu, ništa više od toga o njemu ne znamo - kažu komšije.

Komšije dodaju da su pre pola godine zvali Socijalno i molili ih da pomognu ocu i sinu koji su živeli jako teško, ali da niko nije došao da ih obiđe i pruži im pomoć.

- Rekli smo im da žive u teškim uslovima, da se ne kupaju, da je sin bolestan a čovek star, ali niko nije došao. Da su došli na vreme, ovo se verovatno ne bi desilo - pričaju uznemireni stanari zgrade.

Komšije dodaju i da majka mladića živi u obližnjem naselju Kotež, ali da ih nije obilazila.

Poslednji put viđen pre nedelju dana

Meštani Glogonjskog rita preminulog muškarca poslednji put su videli pre oko nedelju dana. Išao je, kako kažu, do prodavnice. O njemu meštani, komšije i zaposleni u lokalnoj prodavnici, imaju lepo mišljenje.

- Bio je dobar čovek. Poslednje dve, tri godine su on i sin živeli u ovoj zgradi. Nismo imali nikakvih problema s njima - kaže Milorad Kitanovski.

Kako kažu meštani zgrade u kojoj su otac i sin živeli, nesrećni mladić (39) gotovo nikad nije izlazio iz stana, a kada jeste išao je samo do raskrsnice. Komšije kažu da je mentalno oboleo i da sam o sebi nije mogao da brine...

- Često smo ih čuli da se svađaju, otac je radio sve, išao po hranu, brinuo o njemu.. teško su živeli. Razgovarala sam s ocem samo u prolazu, sin nije ni izlazio iz stana, retko smo ga viđali - kažu oni.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)