OVO JE STAN U KOJEM JE SIN POJEO OCA: "Novosti" u zgradi strave u Glogonjskom ritu (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 10. 2020. u 14:56

BEOGRADSKA policija našla je juče raskomadan leš muškarca u stanu u Glogonjskom ritu kraj Beograda, a ubrzo zatim ispostavilo se da je u pitanju telo preminulog oca, koje je psihički bolestan sin, u nedostatku druge hrane, jeo danima.

ОВО ЈЕ СТАН У КОЈЕМ ЈЕ СИН ПОЈЕО ОЦА: Новости у згради страве у Глогоњском риту (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Ekipa "Novosti" snimila je je stan u kojem se odvio ovaj jezivi događaj.

Sa snimaka se može videti da je stan u užasnom stanju.

Podsetimo, policija je najpre mislila da je reč o još jednom slučaju čoveka koji je umro sam, zaboravljen od svih, ali su onda našli i njegovog psihički bolesnog sina koji, otkako je otac umro, nije imao šta da jede, pa je preživeo hraneći se očevim mesom.

Naime, prema prvim nalazima istrage, muškarac mrtav najmanje sedam dana, a za sada se ne zna kako je preminuo. Horor u Glogonjskom ritu otkriven je zbog nesnosnog smrada koji se danima širio iz stana, zbog čega su komšije pozvale policiju i vatrogasce.

Kada je policija ušla u stan, krvi je bilo na sve strane, a u jednoj sobi na krevetu ležalo je raskomadano telo. Kako kažu, sin se sakrio, a kada su ga našli delovao je potpuno izgubljeno i zapušteno, piše Informer.

Podsetimo, policija je ubrzo ustanovila da momak nije umeo sam da ode ni do prodavnice i da je, kada je otac umro, ostao bez hrane, ali nije izašao iz stana. Hitno je prebačen na Infektivnu kliniku, gde će biti urađeni svi potrebni testovi.

Telo pokojnika je poslato na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrden tačan uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)