BELI KOVČEG ZA SINA PRVENCA: Neutešni roditelji bebe koja je pronađena mrtva kod Vršca

J. J. B.

21. 09. 2020. u 13:51

JEDNOMESEČNA beba iz sela Zagajica, kod Vršca, koju je u nedelju ujutru maloletna majka Sara Salkanović (17) zatekla u svom krevetu bez znakova života, najverovatnije se ugušila tokom sisanja.

БЕЛИ КОВЧЕГ ЗА СИНА ПРВЕНЦА: Неутешни родитељи бебе која је пронађена мртва код Вршца

Foto: J. J. B.

Zasada se isključuje mogućnost da je do smrti došlo nasilnim putem, jer na beživotnom telu mališana, rođenog 11. avgusta, nisu pronađeni tragovi nasilja.

Foto: Fejsbuk

Ipak, pravi uzrok smrti će se znati kada budu završeni rezultati obdukcije, koja je urađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu. 

Neutešni roditelji, Sara i njen 11 godina stariji suprug Savica Grujin, danas će na seoskom groblju sahraniti svog sina prvenca, kom su dali ime Spasa.

Foto: J. J. B.

Podsećanja radi, do ove porodične tragedije došlo je u noći između subote i nedelje. Prema tvrdnjama majke, beba se probudila oko dva sata izjutra zbog grčeva, te ju je ona, da bi je utešila, stavila da spava u krevet između nje i supruga i dala joj da sisa. Ujutru oko 6 časova primetila je da beba ne diše.

Foto: J. J. B.

Odmah su zvali hitnu pomoć, koja je po službenoj dužnosti obavestila policiju o ovoj tragediji. Roditelji su saslušani u policijskoj stanici u Vršcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024