OVO JE MLADIĆ POGINUO U UDESU KOD ČAČKA: Vatrogasci sekli vozilo da izvuku njegovo telo (FOTO)

Novosti online/V.I.

25. 07. 2020. u 17:29

KAKO saznaju "Novosti" u direktnom udesu automobila i kombija danas oko 15 časova u selu Prijevor poginuo je S.T. Druga osoba je teško povređena i odmah hospitalizovana u čačanskoj bolnici.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ ПОГИНУО У УДЕСУ КОД ЧАЧКА: Ватрогасци секли возило да извуку његово тело (ФОТО)

Foto: Facebook

Podsetimo, do udesa je došlo kada je vozač „pežoa”, koji se kretao u pravcu Čačka pod još neutvrđenim okolnostima prešao u drugu traku i direktno se sudario sa kombijem koji je dolazio iz drugog smera. Od siline udarca oba vozila su završila u kanalu pored puta.

Prema našim saznanjima, S.T. koji se u trenutku udesa nalazio u „pežou“ podlegao je povredama na mestu udesa, dok je vozač koji je izazvao sudar prevezen u čačansku bolnicu.

Koliko je snažan udes bio govori i podatak da su vatrogasci morali da seku lim automobila, kako bi izvukli telo nesrećnog mladića.

Dalja istraga utvrdiće sve okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nesreće, a kako se pretpostavlja jedan od uzroka mogla bi biti neprilagođena brzina uslovima na putu.

Foto: Facebook

S.T.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo