PAR SATI PRE NESREĆE OBJAVILI SLIKE NA FEJSBUKU: Nebojša i Željka zagrljeni i srećni sa decom, a onda se desila tragedija (FOTO)

S.K.- A.D.

25. 07. 2020. u 16:28

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u mestu Zminjak kod Šapca, živote su izgubili Nebojša M. (46) i Željka M. (39) iz sremskog sela Laćarak, dok je njihovo dvoje dece sa povredama prebačeno na Urgentni prijem šabačke bolnice.

ПАР САТИ ПРЕ НЕСРЕЋЕ ОБЈАВИЛИ СЛИКЕ НА ФЕЈСБУКУ: Небојша и Жељка загрљени и срећни са децом, а онда се десила трагедија (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Udes se dogodio nešto pre 11 časova, kada je teretni voz sa 24 vagona u kompoziciji, koji se kretao od Rume prema Brasini na utovar, naleteo na sivi „ford fokus“ karavan sremskomitrovačkih oznaka, kojim se porodica upravo vraćala sa odmora u obližnjoj Banji Koviljači.

Očevidci kažu da je mašinovođa uporno svirao, ali nije uspeo da zakoči, pa je voz udario u automobil i gurao ga 40 metara, sve dok sa putnicima nije sleteo sa pruge u visoku travu.

Iako je teretnjak bio prazan, uspeo je da se zaustavi oko 120 metara dalje.

Neposredno pre saobraćajne nesreće Željka je na Fejsbuku postavila fotografije na kojima su nastradali i njihova deca vidno srećni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)