TEGOM USMRTILA ALEKSANDRA: Crnogorka osumnjičena za ubistvo momka jedva iznela odbranu

S. J. M.

19. 07. 2020. u 23:03

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Sanja R. (27), državljanka Crne Gore, zbog sumnje da je u subotu, tegom za vežbanje, usmrtila Aleksandra O. (51).

ТЕГОМ УСМРТИЛА АЛЕКСАНДРА: Црногорка осумњичена за убиство момка једва изнела одбрану

Foto: Novosti

Devojci je određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticala na svedoke, uništila dokaze, ali i zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti. Sumnja se da su žrtva i devojka bili u emotivnom odnosu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Radojičićeva je bila u vrlo lošem psihičkom stanju, ali je donekle uspela da iznese odbranu.

Inače, zločin se dogodio u Deligradskoj ulici broj 20, na sedmom spratu, gde je par boravio u iznajmljenom stanu.

- U subotu rano ujutru iz stana su dopirale strašna buka i ženska vriska, a potom su se čuli i potmuli udarci - ispričale su šokirane komšije. - Onda je neko doviknuo da krvava devojka stoji na terasi i doziva pomoć. Ubrzo su došle policija i Hitna pomoć, a za njima i vatrogasci. Niko nije znao šta se dešava, a ona je onako izbezumljena i krvava samo zapomagala.

Pošto organi reda nisu mogli da nagovore devojku da otključa vrata, jer je kroz jecaje navela da nema ključ, morali su da provale u stan. Tamo su zatekli jeziv prizor. Muškarac je ležao u lokvi krvi, smrskane glave, a kraj njega je bio teg. Nije davao znake života.

- Svuda po stanu su bili vidljivi tragovi borbe - navodi naš sagovornik blizak istrazi. - Bilo je i flaša sa alkoholom, ali i narkotika. Pretpostavljamo da su sukobu prethodili opijanje i konzumiranje kokaina. Više će se znati posle završetka istrage.

Stanari zgrade u Deligradskoj ulici nisu poznavali ni žrtvu ni devojku. Navodno, oni su tu odskora iznajmljivali stan. Aleksandra su povremeno viđali, kao i Radojičićevu, a u njihov stan su dolazili i nepoznati ljudi.

- Nije bilo problema sa njima, niti su pravili nered, ali nešto se dogodilo između njih u toj noći - navodi jedna od komšinica. - Čula sam da kažu da se devojka branila od udaraca i da ga je tada udarila tegom, ali ne znam da li je to istina. Navodno, on je nju tukao. Ko zna šta je bilo, ali je strašno šta se dogodilo. On će na groblje, a ona u zatvor. nZ. U. -

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni