INSPEKTORI VIŠE SATI BORAVILI U KUĆI DRAGIJEVIĆA: Razgovarali sa majkom, evo šta su izneli iz objekta

M. Marković - Đ. Grmuša

10. 04. 2024. u 13:36

NEKOLIKO inspektora boravilo je ponovo danas u porodičnoj kući Dragijevića u Zlotu, saznaju "Novosti".

ИНСПЕКТОРИ ВИШЕ САТИ БОРАВИЛИ У КУЋИ ДРАГИЈЕВИЋА: Разговарали са мајком, ево шта су изнели из објекта

Foto: Đ. Grmuša

Inspektori su danas boravili u porodičnoj kući u Zlotu, gde su razgovarali sa Svetlanom Dragijević, majkom Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Inspektori su napustili objekat noseći džakove sa dokazima, saznaju "Novosti".

Reporteri"Novosti" nalaze se u selu Zlot, gde se nalazi kuća Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2).

U Borskom okrugu se i danas, sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice koja je uglavnom bazirana na selo Zlot i okolinu kuće Dejana Dragijevića.

Cisterna koja prazni rezervoare za vodu nalazi se u rejonu Dubrava, nekih 150 metara od kuće osumnjičenog za ubistvo male devojčice. Pretražuju se rezervoari sa vodom i bunari u blizini porodične kuće Dragijevića.

Juče je pretraživan i drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražila prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, duboka 70 metara.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost