PLANIRALI DA UBIJU DECU? Evo šta su Martina i Lav čitali na internetu pre nego što su, kako se sumnja, usmrtili sinove, pa skočili sa zgrade

Lj.P.

14. 03. 2024. u 16:21

VEŠTAČENjEM kompjutera i telefona, kako nezvanično saznajemo, utvrđerno je da su M. P. S. (23) i L. P. S. (25), pre nezapamćene porodične tragedije koja je potresla čitav region, na internetu su pretraživali koje su supstance kojima može da se neko otruje i na koji način.

ПЛАНИРАЛИ ДА УБИЈУ ДЕЦУ? Ево шта су Мартина и Лав читали на интернету пре него што су, како се сумња, усмртили синове, па скочили са зграде

Foto: Novosti

Takođe, pretraživali su i koje su najviše zgrade u Novom Sadu. Sve to ukazuje da je ovaj mladi bračni par planirao da otruje svoju decu, a potom da izvrši samoubistvo.

Šta je Martinu P. S. i Lava P. S. navelo da se odluče na ovakav korak utvrdiće istrage, kao i sve okolnosti pod kojim se dogodilo trovanje dece.

Naime, dodatne toksikološke analize pokazale su da je u telima mališana osim supstanci koje su ranije pronađene  bilo i etanola koji bi mogao o da bude uzrok smrti, a ne neki pesticidi kako su pojedini mediji objavljivali.

Prema našim saznanjima, sve supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači sve nađeno u telima, po procentima, šta je i koliko moglo da nanese štete deci s obzirom na uzrast i težinu mališana.

BONUS VIDEO - SAHRANjENA MARTINA I NjENI SINOVI: Majka i dva dečaka počivaju u zajedničkoj grobnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!