LEKARI ŠOKIRANI ONIM ŠTO SU VIDELI: Novi detalji jezivog ubistva na Dorćolu - Stefan izboden i isečen po celom telu?

Novosti online

28. 02. 2024. u 15:45

STEFAN Savić (23), MMA borac kog su u noći između subote i nedelje na Dorćolu ubili Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), bio je bukvalno iskasapljen, sa više od 15 uboda po telu.

ЛЕКАРИ ШОКИРАНИ ОНИМ ШТО СУ ВИДЕЛИ: Нови детаљи језивог убиства на Дорћолу - Стефан избоден и исечен по целом телу?

Foto: Printskrin/Instagram/MMA_Institut

Ubice su, kako je ranije pisano, kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju, pa je Stefan ranjen počeo da beži, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoar i zverski dokrajčili.

Lekari u šoku

Dobro obavešten izvor Informera kaže da će u obdukcionom nalazu, koji još nije dostavljen tužilaštvu i porodici, biti precizno navedene sve povrede koje je zadobio Savić, ali da su lekari i inspektori bili šokirani kad su videli šta su ubice uradile nesrećnom Stefanu.

- Bio je izboden i isečen po celom telu, sigurno više od 15 puta, a kobni ubod je, kako se pretpostavlja, bio ispod pazuha sa desne strane. Takođe, imao je jezive povrede od batina po telu i glavi u vidu hematoma i modrica, pošto su ga krvnici besomučno tukli i ubadali skoro ceo minut, što se i vidi na snimku zločina - kazao je izvor.

Foto "Informer"

Stefanov deda Radoš Savić rekao je da nije video obdukcioni nalaz, ali da je sasvim moguće da je njegov unuk zadobio veliki broj uboda nožem.

- Ubice su ga čekale ispred kluba na Dorćolu, jer im je neko dojavio da se moj Stefan tamo nalazi. Čim je izašao iz lokala, ubice su Stefana počele da ubadaju, pa je on ranjen počeo da beži od njih niz Dobračinu ulicu, dok ga nisu sustigli na raskrsnici i dokrajčili. Zato i verujem da je imao veliki broj povreda. Stefanovom ocu nisu dali da vidi sve te rane na telu svog sina u mrtvačnici. Sad čekaju izveštaj sa obdukcije - kazao je Radoš.

Inače, Radoš je prekjuče, na dan Stefanove sahrane, pojasnio je da se njegov unuk pre dve godine zakačio sa Gačevićem i Daničićem, jer su mu ova dvojica napali druga, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu.

- Stefan je tada potrčao da izvuče druga iz vode, a ova dvojica mu nisu dala i onda se on potukao sa njima i jednom je povredio vilicu - rekao je Radoš.

Ako vidite ubice, zovite policiju

Policija i dalje traga za Stefanovim ubicama Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem i pozvala je građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave na brojeve telefona: 011/279-74-77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

SNIMAK ZVERSKOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Mladića krvnički tuku i ubadaju nožem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba