IZBODEN MUŠKARAC IZ VLASOTINCA: Počinilac osumnjičen za pokušaj ubistva

I. M.

02. 02. 2024. u 13:19

Tridesetčetvorogodišnji muškarac iz Boljara, u okolini Vlasotinca, zadobio je povrede grudnog koša i šake zbog kojih je jutros hospitalizovan u leskovačkoj Opštoj bolnici.

ИЗБОДЕН МУШКАРАЦ ИЗ ВЛАСОТИНЦА: Починилац осумњичен за покушај убиства

Foto: I. Mitić

Njega je oštrim predmetom, najverovatnije nožem, napao muškarac koji je odmah uhapšen i on se, prema nezvaničnim informacijama, tereti zbog osnova sumnje da je počinio pokušaj ubistva.

Povređeni mladić je trenutno u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

- Primljen je sa ubodnom ranom i rasekotinom, od šest do sedam centimetara, na levoj strani grudnog koša ka pazušnoj jami i sa povredom leve šake na kojoj ima rasekotinu dugu tri centimetra. U Urgetnom centru je izvršena dijagnostika, a pacijent je smešten na Odeljenje hirurgije – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Pacijent je u ovu bolnicu stigao vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja u Vlasotincu. Svestan je i komunikativan, a lekari prate njegovo stanje od kojeg zavisi hoće li ostati na lečenju u bolnici u Leskovcu ili će, ukoliko za tim bude bilo potrebe, biti transportovan u višu zdravstvenu ustanovu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)