OGLASIO SE MUP O ZLOČINU U KRUŠEVCU: Zoran krvavi pir počinio nelegalnim oružjem

Novosti online

13. 11. 2023. u 15:02

ZORAN R. (52) osumnjičen je da je jutros kod Kruševca teško ranio ženu (44) i ubio suprugu (50), nakon čega je izvršio samoubistvo, a kako je saopštio MUP, on nije imao dozvolu za držanje oružja i do sada nije bio prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

ОГЛАСИО СЕ МУП О ЗЛОЧИНУ У КРУШЕВЦУ: Зоран крвави пир починио нелегалним оружјем

Foto: S. B.

"Pripadnici MUP-a u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo muškarac (52). On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio suprugu (50), a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu. Žena (44) je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu", saopštili su iz MUP-a.

Podsetimo, Zoran R. (54) iz sela Milutovac teško je ranio ljubavnicu u Kruševcu, a potom je ubio suprugu V. R. Zoran je nakon toga izvršio samoubistvo.

Prema saznanjima "Novosti", ženska osoba I. K. (44) zatečena je na ulici u Kruševcu sa povredom glave.

Potom je između sela Kukljin i Jasika pronađeno telo još jedne žene.

- On je nju ubio na putu gde nema kuća. Samo asfalt i šuma. Njeno telo je do malopre bilo na ulici - kažu meštani Kukljina.

U mestu Strugari u automobilu je zatečeno Zoranovo telo.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!