"LICE JOJ SE NE VIDI OD MASNICA..." Devojka koju je partner zarobio u Bariču i tukao četiri dana, puštena iz bolnice

Novosti online

08. 09. 2023. u 17:08

ŽENA (36) iz Zemuna koju je, kako se sumnja, emotivni partner N. G. (41) iz okoline Obrenovca brutalno pretukao i držao u zatočeništvu četri dana, puštena je na kućno lečenje.

ЛИЦЕ ЈОЈ СЕ НЕ ВИДИ ОД МАСНИЦА... Девојка коју је партнер заробио у Баричу и тукао четири дана, пуштена из болнице

Foto: Printskrin/Društevene mreže

Podsetimo, N. G. je uhapšen 1. septembra zbog sumnje da je od 26. avgusta do 30. avgusta u zatočeništvu u kući u okolini Obrenovca držao žrtvu koju je vređao, mučio i zverski tukao, kako se sumnja, sekirom, metalnom palicom i buzdovanom. Tom prilikom joj je naneo teške telesne povrede opasne po život, a lekari su morali da joj odstrane slezinu.

Žrtvina majka za Kurir kaže da je njeno dete danas došlo kući iz bolnice i da će sada uslediti dug oporavak.

Foto: Društvene mreže

- Taj monstrum mi je unakazio dete! Kakav je to čovek koji je u stanju da tako nekog pretuče i da na kraju kaže da nije kriv?! Sramota - kaže u jednom dahu majka žrtve i dodaje:

- To nije čovek, to je nečovek. Moja ćerka je sada, hvala Bogu, kod kuće i te fizičke rane će se zaceliti, ali za dostojanstvo koje joj je uništio treba da robija. Uništio ju je, pa ona nema pola kose, sva je crna, plava, lice joj se ne vidi od masnica.

Kako dalje navodi neutešna majka, ćerka joj leži prikovana za krevet sa brojnim flasterima i infuzijama na rukama.

- Najgore je prošlo, ali nikad ne znamo da li će se stanje pogoršati. Uz Božju pomoć ona će biti dobro, ali ovo što joj je uradio čovek koga jedva poznaje je strašno - kaže ona.

Sagovornica kaže i da se žrtva plašila da prijavi nasilnika.

- Kada je došla kući samo je rekla: "Mama nemoj da se šokiraš sad kad me vidiš!". Tako mi je rekla, a kad je ušla umalo se nisam šlogirala. Bilo je jezivo... Molili smo je da ide da ga prijavi, da ode kod lekara, a kada smo je naterali tada nam je lekar rekao da je stigla pet sati kasnije preminula bi od povreda koje joj je naneo - rekla je ona.

Žrtvina majka je dodala da se njena ćerka upoznala sa osumnjičenim u junu kada je njen tadašnji dečko iznenada preminuo.

- Ona je N. G. prvi put videla u junu kada je sa tadašnjim dečkom, s kojim je bila tri godine u vezi i njegovim prijateljima bila u restoranu. Njen dečko je posle nekoliko dana preminuo, a ona je obaveštavala njegove prijatelje o tome pa je tako stupila u kontakt sa nasilnikom - kaže ona i dodaje:

- Ne znam kakav je bio njihov dogovor i odnos, ali čim je prvi put otišla kod njega, znači to je bilo dobrovoljno, a sve ovo što se kasnije desilo je strašno i mislim da to niko nije zaslužio.

Osnovni sud u Obrenovcu osumnjičenom je odredio pritvor do 30 dana na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, a osumnjičeni je na saslušanju izneo odbranu i negirao krivicu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: ŽENA PRETILA, PSOVALA MRTVU DECU I TUKLA PRODAVAČICU: Napadnuta devojka u Obrenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!