DVOJICA ZADOBILA UBODNE RANE: Novosadsko Više javno tužilaštvo o sukob više osoba sinoć u Petrovaradinu - pokušaj ubistva

Lj.P.

10. 08. 2023. u 12:22

DVA mladića, starosti 24 i 26 godina, povređena su sinoć u Petrovaradinu, i obojica su, kako saznajemo, zadobili ubodne rane. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

ДВОЈИЦА ЗАДОБИЛА УБОДНЕ РАНЕ: Новосадско Више јавно тужилаштво о сукоб више особа синоћ у Петроварадину - покушај убиства

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Povodom ovog događaja, jutros se saopštenjem oglasilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, u kom navode da je 9. avgusta, oko 23 časa, u Petrovaradinu u Ulici Podunavskog odreda, na parking prostoru u blizini kućnih brojeva 6 i 8, došlo do sukoba više  nepoznatih osoba, a u kom su Š. S. i M. M. zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja ubodnih rana, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

- Na mesto događaja izašao je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde je potom u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju iz čl. 114 st. 1 tač. 2 u vezi sa čl. 30 Krivičnog zakonika - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u saradnji sa PU Novi Sad preduzima sve neophodne mere i radnje na prikupljanju dokaza i utvrđivanju identiteta izvršioca krivičnog dela.

Prema nezvaničnim saznanjima, sinoć oko 23 sata u Preradovićevoj ulici bb pronađen je mladić kako leži sa ubodnim ranama, i o tome je odmah obaveštena policija. Kako saznajemo, navodno je reč o S. Š. (26) iz Petrovaradina.

Oko pola sata kasnije, u Ulici Podunavskog odreda 6, zatečen je mladić star 24 godine, koji je takođe povređen oštrim predmetom, a prema nezvaničnim saznanjima, reč je o M. M. iz Novog Sada, koji je, kako se sumnja, zadobio teške povrede.

Dve interventne ekipe novosadskog Zavoda za hitnu pomoć su, kako je za „Novosti“ rekla dr Nikolina Marić, intervenisale u 23.20 sati, i na licu mesta su zbrinute dve muške osobe, koje su u svesnom stanju prevezene u Urgentni centar.

Prema rečima pojedinih žitelja tog dela Petrovaradina, oko 23 časa čuli su se zvuci nalik pucnjavi, a zatim i sirene policije i Hitne pomoći. Navodno se čuo jedan, a zatim još tri pucnja.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do povređivanja dvojice mladića.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove