KRVAVI OBRAČUN U SOMBORU: Jedna osoba izbodena nožem nasmrt, više njih povređeno

Novosti Onlajn

20. 05. 2023. u 22:34

SINOĆ se dogodio obračun dve grupe migranata u okolini prihvatnog centra u Šikari kod Sombora.

КРВАВИ ОБРАЧУН У СОМБОРУ: Једна особа избодена ножем насмрт, више њих повређено

Foto: Novosti

Potvrđeno je ubistvo jedne muške osobe, kao i da su dve ili tri osobe zadobile povrede zbog kojih im je morala biti pružena medicinska pomoć u somborskoj bolnici.

Pojedini učesnici obračuna koristili noževe, prenosi SOinfo.org.

Ovo je drugo potvrđeno razračunavanje grupa migranata u tekućoj godini. Krajem januara u okolini mosta na Apatinskom putu sukobilo se najmanje desetak osoba. Tada su, po zvaničnim informacijama, hladnim oružjem teško ranjene dve osobe.

Komesarijat za izbeglice, lokalna samouprava i Policijska uprava Sombor su u četvrtak, dan pre poslednjeg obračuna, organizovali akciju relociranja iregularnih migranata. Kako je saopšteno, tom prilikom je 68 lica prebačeno u prihvatni centar van Sombora.

BONUS VIDEO: ŠTA SE DESILO POSLE KRVOPROLIĆA KOD SOMBORA? Policija migrante premestila u prihvatni centar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu