"SAMO JECAJI PREKIDAJU TIŠINU": Beogradski đaci odali počast žrtvama masakra - sveće i cveće ispred škole na Vračaru (FOTO/VIDEO)

B. B.

04. 05. 2023. u 12:08 >> 15:23

VIŠE hiljada učenika beogradskih srednjih i osnovnih škola se okupilo ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", kako bi odali poštu stradalim đacima i čuvaru.

САМО ЈЕЦАЈИ ПРЕКИДАЈУ ТИШИНУ: Београдски ђаци одали почаст жртвама масакра - свеће и цвеће испред школе на Врачару (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

U gotovo grobnoj tišini, u kojoj se čuju samo jecaji, oni pale sveće i ostavljaju cveće.

Saobraćaj je obustavljen u delu Njegoševe i Ulice kralja Milana. Prisutan je veliki broj stranih TV ekipa, između ostalih i iz Hrvatske, Slovenije, Nemačke, Rumunije..

Grupa maturanata Prve beogradske gimnazije danas nešto ranije odala je počast ubijenim đacima.

Kako nezvanično saznajemo, opelo za sve ubijene đake biće održano u Hramu Svetog Save.

Podsetimo, Kosta K. juče ujutru ubio je osam učenika škole na Vračaru i čuvara Dragana Vlahovića, a potom je pozvao policiju.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENjA OCA DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR NA VRAČARU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!