LIKVIDACIJE ESKOBARA I LUKE ŽIŽIĆA NARUČILA ISTA OSOBA: Uhapšeni Marko Pjanović propevao

Novosti onlajn

16. 03. 2023. u 18:04

MARKO Pjanović, navodni vođa navijača Partizana iz Brčkog koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u organizaciji ubistva Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar u nadležnom tužilaštvu Bosne i Hercegovine izjavio je da je kriv i da je naručilac njegovog ubistva ista osoba koja je naručila i ubistvo Luke Žižića.

ЛИКВИДАЦИЈЕ ЕСКОБАРА И ЛУКЕ ЖИЖИЋА НАРУЧИЛА ИСТА ОСОБА: Ухапшени Марко Пјановић пропевао

Printscreen/Novosti

Žižić likvidran pred bratom i prijateljima

Kako mediji saznaju, osumnjičeni je do detalja ispričao kako i zbog čega je učestvovao u ubistvo Radoševića koji je u četvrtak brutalno likvidiran pred brojnim očevicima na jednoj pumpi u Rušnju. Dvojica egzekutora došla su u lokal u kome je sedeo Radošević i ispalili kišu metaka u Nikšićanina.

- Osumnjičeni Marko je u tužilaštvu navodno rekao da je naručilac Radoševićevog ubistva isti čovek koji je svojevremeno naručio i ubistvo Luke Žižića koji je likvidran u svom lokalu na Novom Beograd pred bratom i prijateljima - kaže izvor i podseća da je Luka Žižić ubijen 28. aprila prošle godine, a osumnjičeni za njegovo ubistvo je Stefan M. iz Kraljeva koji je uhapšen sedam dana nakon zločina u štek stanu.

Kako je dalje objašnjeno, ovo ubistvo je povezano sa egzekucijom Žižića.

Spektakuralna akcija policije Republike Srpske

- Osumnjičeni je na saslušanju rekao i da likvidacija Ranka Radoševića ima veze sa strahom od osvete za ubistvo Žižića, s obzirom na to da je pokojni Luka Žižić sin Mije Žižića, sa kojim je Ranko Eskobar bio veoma dobar prijatelj. Inače, njih dvojicu pored prijateljstva vezuje i činjenica da su iz istog mesta u Crnoj Gori. Strahovali su da bi Radošević mogao da organizuje osvetu za ubistvo Luke Žižića pa su odlučili ga da ubiju - kaže izvor i dodaje:

- Marko Pjanović je u svom iskazu pričao i o svojoj uhapšenoj devojci Azri Š. koja je lišena slobode u utorak u studentskom domu. Naime, rekao je mu je dojavila šta se sprema i da je pokušala da pobegne, ali je sprečena u spektakuralnoj akciji policije Republike Srpske. Inače, u ovom trenutku policija BiH ima mnogo više saznanja o ovom slučaju, nego srpkska policija, ali će zajedničkim snagama završiti istragu.

Podsetimo, Luka Žižić ubijen je kobnog dana u kafiću koji je držao, a osumnjičeni je bio obučen u radničko odelo i takav je ušao u njegov lokal i u njega ispalio čak sedam hitaca. Međutim, prijatelji i brat ubijenog odmah su reagovali i pokušali da ga savladaju. Oni su mu strgli masku s lica, kačket, jednu rukavicu, čak i oduzeli pištolj, ali je uspeo da se otrgne i pobegne električnim trotinetom, stvari koje su mu ostale na mestu zločina brzo su policiju dovele do njega.

BONUS VIDEO: PRETILI DA ĆE DA UBIJU VUČIĆA - Uhapšena trojka koja je htela da nasilno preuzme vlast

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade