UBICA STARICE IZ APATINA 48 SATI U BEKSTVU: Bosiljka ga pustila u kuću, on je zaklao i opljačkao

Novosti online

08. 03. 2023. u 08:37

POLICIJA intenzivno traga za ubicom starice Bosiljke M. (83) koja je u ponedeljak ujutru zaklana u svojoj kući u Apatinu.

УБИЦА СТАРИЦЕ ИЗ АПАТИНА 48 САТИ У БЕКСТВУ: Босиљка га пустила у кућу, он је заклао и опљачкао

Ilustracija policija Foto D.Dozet

Nađeni su DNK tragovi koji će pomoći u istrazi ovog jezivog zločina.

Sumnja se da je ubicu poznavala, jer vrata nisu provaljena. U kući su bile pobacane stvari, što ukazuje da je ubica zločin počinio iz koristoljublja.

Bosiljka je ubijena čim je njena unuka u ponedeljak otišla na posao.

- Bosa nije zaslužila ovakvu sudbinu. Bila je divna prema svima nama, svakom bi pružila pomoć. Da joj je tražio pare, dala bi mu... Mi smo sad svi u strahu i tako će biti dok ga policija ne uhapsi - kaže jedna od Bosiljkinih komšinica.

Kako su ispričali meštani, staricu je pratila teška sudbina.

- Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću - navode komšije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VELIKA TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE - Prvi snimci nakon požara u kom je stradalo dvoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)