"SIMOVIĆ ZNA GDE JE ZAKOPAN NINO": Kalinić posvetio "Otvoreno pismo" Bojoviću - Ima za njega "šifru"

Novosti online

19. 12. 2022. u 18:53

SRETKO Kalinić (48), osuđen na 40 godina robije zbog učešća u ubistvu Zorana Đinđića i drugih ubistava "zemunskog klana" u drugom izdanju svoje "Zemunski klan - ko je ko", tvrdi da "zemunac" Miloš Simović zna gde je zakopan nestali Ninoslav Nino Konstantinović

СИМОВИЋ ЗНА ГДЕ ЈЕ ЗАКОПАН НИНО: Калинић посветио Отворено писмо Бојовићу - Има за њега шифру

Foto: Arhiva MUP/Profimedia

Drugo izdanje "Carta abierta para un amigo", što na španskom znači "Otvoreno pismo prijatelju", Kalinić je posvetio svom bivšem prijatelju, a sada ljutom neprijatelju Luki Bojoviću (48). Kalinić se u knjizi direktno obraća Bojoviću, nazivajući ga "Amigo". 

U delu koji se odnosi na nestanak Ninoslava Nine Konstantinovića, Kalinić tvrdi da bi od Miloša Simovića, kojeg pogrdno naziva Derpe Glavati, mogao vrlo brzo saznati sudbinu pripadnika "zemunskog klana", za kojeg se godinama ne zna gde se nalazi.

- Kako bih mu je*ao mater da sam na mestu Slađana Konstantinovića. Znaš li ti, Amigo, za koliko bi on iskopao njegovog ubijenog brata Ninoslava i još nekoga?! Mnogo brzo, veruj mi! Imam ja za njega šifru da mogu da ga nateram da kaže sve što mi padne na pamet, je*em li mu mamu mrtvu i sve živo što ima, bez izuzetaka. Dok smo bili u bekstvu, priznao je jednoj devojci s kojom se dopisivao preko interneta ko je on. Onda ti je sve jasno. Pazi ti koji je to glupan, kada je njega provalila riba s interneta! Rekla mu je: „Ajde, dođi u Beograd“, da bi se videli, ali je on kazao da ne može. Onda ga je pitala: „Kako ne možeš kada se predstavljaš da si neki lovator i firmaš?“. On joj je tada kratko napisao: „Ne mogu u Srbiju“. Na njeno sledeće pitanje da li ima neki problem, odmah je priznao da je u sukobu sa zakonom! Ona je posle toga kao iz topa prokomentarisala: „Mora da si jedan od 'zemunaca'?!“, a majmun glupavi joj je potvrdio da jeste i rekao joj pride kako se zove - navodi Kalinić u svojoj knjizi, koju je napisao u požarevačkom zatvoru "Zabela".

Foto Arhiva / MUP

 

HTEO DA OTKRIJE MOJ ŠTEK

Kalinić navodi da ga je Simović proveravao, kako bi saznao gde mu je štek, nazivajući ga najvećim ljudskim smećem.

- Znaš i sam da niko nije znao za moj štek osim tebe, Cveleta, Čedomorca i Direktorice. Sada će svi pomisliti da je Direktorica Cveletova žena, ali nije! Prema mojim kriterijumima, nije bila dovoljno pouzdana ni odana da bih je odveo u svoj štek. Pitao sam ga tada da li će kod mene, ali sam mu odmah rekao da kod mene nema interneta ni telefona i da ne sme nikoga od svojih da dovodi, ni Ćićolinu niti malog Ćićolina – znači nikoga!Zahvalio se i počeo nešto da se folira, govoreći: „Hvala, kao da si mi pomogao. Ne mogu ja tako da ži vim bez kontakata sa svojima. Radije ću ići na robiju nego da se ne čujem sa svojom ženom“. Eto, vidiš i sam koliki je to slabić i kukavica. P*kica prava, ma to je nenormalni peško, koji je dobar onim prljavim pe*erima da ga je*u u guzicu i razvaljuju. Bio sam prisutan kada se on dopisivao s tom malom iz Beograda, koja je živela kod Hotela „Jugoslavija“. Znao sam i njeno ime, nego mi je nevažno, pa sam ga zaboravio. Derpe Glavati Simović je tu malu navlačio da dođe u Zagreb da je tamo zakopa, manijak je to bolesni. Valjda te ne smaram s ovim boleštinama koje je pravio Derpe Glavati Simović. Mogu da pišem koliko hoćeš o njegovim ekstremno glupim potezima, a kad god se prisetim neke njegove budalaštine, mene to toliko nasmeje da ne možeš da veruješ. Voliš i ti, siguran sam, da saznaš pokoju novost o pe*eru glavatom. Mislim da sam ja tebi pričao već ovu priču. Jesam, sto posto. Sad sam se setio i šta si prokomentarisao, ha-ha-ha. Jeste glupan, mamu mu je*em - piše ovaj "zemunac", koji je osuđen zbog više ubistava.

BISEKSUALAC ŠUMSKI I SEKS U KARAVANU

Ne birajući reči, on piše da bi Amigo (Luka Bojović) trebao da se priseti izvesnog muškarca po nazivu Šumski.

- To je neki biseksualac koji je ka*ao Derpeta Glavatog dok je odrastao i s kojim je eksperimentisao razne poze iz Kamasutre. Uzeo je Šumski neku ku*vu da je kre*ne u kolima, a pre toga je Derpe Glavati ušao u prtljažnik karavana. Kada je Šumski počeo da je pegla, Derpe Glavati je masturbirao u prtljažniku. A, jeste vala bolestan, mamu mu je*em. Kad nam je ovo pričao Derpe Glavati i još nam je imitirao onu ku*vu kako stenje i kako se dere. Kidali smo se smradu raspalom od smeha. On je debilčina retardirana, najgora. Da si ti njega samo čuo kako je on tu ku*vu imitirao i još komentarisao, ali mrtav ozbiljan, „da je stenjala kao da je Šumski kocem mlati“. Sramota me je da pričam šta mi je sve rekao da je radio dok ga je pubertet hvatao. Rekao mi je da je voleo da njuška krvave uloške, koje nađe bačene u njivi. Pa čekaj, čoveče, je*o on svoju mrtvu majku koja ga je rodila tako poremećenog i „patrijarhalno ga vaspitala“ kad se ponosi ovim boleštinama. Ima toga još, ali je previše gadno da neko uopšte čita – bljak! Govorio mi je da je njegova majka pisala poeziju. Sprdao sam se s njim, pa sam ga pitao da li ima išta napisano. E, hombre, kad je pajser počeo da recituje: „ Doclaaa baacaaaa da cagrliiii cvogaaaa Jooocuuu“. Idi, hombre, u ku*ac. Da li ti vidiš da je smrad bio non-stop na LSD-u. Pa, šta je ovo, ko bi ovo prevalio preko usta? I keva se sigurno drogirala LSD-om, sto posto. Derpe Glavati je obični gutač sperme i izjelica go*ana. Rekao sam tebi, Amigo, da te više neću zaje*avati, ali ruka kidiše sama. Imam i za tebe materijala koliko hoćeš, ne sekiraj se, ali imamo dogovor i koliko vidiš – poštujem ga. Mislio sam da te zovem za kuma kad se budem ženio, pa da se onda poubijamo kao pravi Srbi. To je vama u Srbiji u tradiciji, stalno kum eliminiše kuma iz ovog ili onog razloga. Tamo odakle sam ja kum se poštuje kao da ti je Bog u kuću došao. Posedujem nešto za čim svi vape – meni to ne može pomoći ništa, ali može tebi budeš li ikada imao neki problem u Srbiji. Svi to čekaju skoro 20 godina. Svaki tvoj problem u budućnosti koji bi imao ovo bi rešilo, ali samo u Srbiji, to ne vredi više nigde. Ti bi to trebalo da skapiraš o čemu se radi i šta je to. Sigurno se ti, Amigo, sada pitaš s kim si se družio sve one godine. Onog momenta kada si zaštitio tvog drugara Derpeta Glavatog Simovića, sebi si uskratio dosta informacija - poručuje Kalinić Amigu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024