PETRA, nemoj da ideš, čuješ li, nemoj da ideš - jecala je baka Slavica nad malenim belim kovčegom u kom je ležalo beživotno telo dvoipogodišnje devojčice, koju je otac Marko Budimirović (35) u utorak mučki ubio, udavivši je golim rukama u kofi punoj vode u iznajmljenom stanu u Vršcu.

Komentari (3)

Zabrinut

06.10.2022. 23:16

I meni isto radi centar i službenica istog. Rođaka ili prijateljica moje žene sa kojom se razvodim. Od kad je ovaj monstrum ovo uradio, ja ne mogu da spavam. Plašim se za život svog deteta. Treba sve centre pod hitan i urgentni nazor i kontrolu!

Alex

07.10.2022. 01:46

Desilo se po knjizi, ubio dete da bi najviše što može povredio ženu koja ga neće! Ni prvi, ni poslednji! Koje knjige čitaju socijalni radnici?!

Optimista

07.10.2022. 15:35

Ako je bio dobar momak kakvog ga neki opisuju, ko zna šta se dešavalo u tom braku pa se promenio, zašto je bio toliko ljubomoran, da li je imao razlog, mrtva usta ne govore. Ona nije htjela da bude kod njegovih roditelja pa su otišli da žive kod njenih (a on je mogao da živi kod njenih). Šta god da je naumio da uradi, dete nije trebao da ubije i za to nema opravdanja.