POTRESNE REČI STRAHINJINE DEVOJKE: Nisam ti verovala kada si rekao da ćeš našu pokojnu ćerku videti prvi (FOTO)

novosti online

12. 08. 2022. u 16:26

BIVŠA devojka Strahinje Markovića (23), koga je sinoć ubio Milan T. (24) u Kraljevu, oprostila se od njega potresnom objavom na društvenoj mreži Instragrama.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ СТРАХИЊИНЕ ДЕВОЈКЕ: Нисам ти веровала када си рекао да ћеш нашу покојну ћерку видети први (ФОТО)

Printscreen/Instagram

Podsetimo, Strahinja je uboden nožem, negde oko dva sata ujutru nakon kraće verbalne raspravesa Milanom T., a preminuo je u tri sata na Hirurškom odeljenju bolnice u Kraljevu.

Printscreen/Instagram

- Ma kakvi bili, tvrdoglavi, detinjasti, jedini spas mi je bio to što si bar živ, što nar imamo nešto zajedničko do kraja života, iako nismo zajedno. I poslednji put kada si mi rekao "Videću ja našu Kasju prvi", nisam ti verovala, prosto moj mozak nije mogao da prihvati - napsisala je nesrećna devojka na instagramu i dodala:

Printscreen/Instagram

- Ti? Stena? Nju prvi da vidiš? To je nemoguće. Živote ku*vo raspala - napisala je ona na zajedničkoj slici sa njihovom tragično nastradalom ćerkom.

Printscreen/Instagram

Podsetimo, devojčica Kasja preminula je nako što je pala kroz prozor zgrade stana u kom je živela sa majkom u decembru prošle godine. Uprkos naporima lekara i njenoj borbi, izdahnula je dva dana nakon pada, a sada ih je zadesila još jedna tragedija.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja