OGLASIO SE MARJANOVIĆEV CIMER IZ ĆELIJE: Otkrio kako se Zoran ponašao u zatvoru i šta je govorio o ubistvu supruge Jelene (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2022. u 23:59

SAŠA Nikolić (44) iz Lazarevca 2017. godine delio je ćeliju Centralnog zatvora sa Zoranom Marjanovićem, koji je u tom periodu bio uhapšen i osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

ОГЛАСИО СЕ МАРЈАНОВИЋЕВ ЦИМЕР ИЗ ЋЕЛИЈЕ: Открио како се Зоран понашао у затвору и шта је говорио о убиству супруге Јелене (ФОТО)

Foto: Tanjug

Marjanović je tada u pritvoru proveo 10 meseci, od 15. septembra 2017. do 11. jula 2018, a u međuvremenu je osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva žene. Nakon prvostepene presude, on je vraćen u pritvor.

- Sa Zoranom Marjanovićem sam proveo tri meseca u zatvoru i tamo smo postali dobri prijatelji. Držali smo se zajedno i bili kao porodica. On je uvek isticao da on nije ubio svoju suprugu Jelenu i videlo se da mu je krivo što su njega optužili za taj zločin. Mene je uspeo da ubedi da nije ubica - kaže Nikolić

Nikolić, koji je iza rešetaka bio zbog nasilja u porodici, posle čega je bio osuđen na pet meseci kućnog zatvora sa nanogicom, prepričao je svoje zatvorske dane sa najpoznatijim udovcem u Srbiji.

- Znao sam Zorana površno od ranije, iz sveta muzike, pošto sam se i ja bavio muzikom. On je pre mene došao u CZ. Kada sam ga video tamo, kako god zvučalo, bilo mi je lakše jer imam nekog svog tu. Zajedno smo u zatvoru proveli tri meseca i postali mnogo dobri prijatelji - priča Nikolić.

Dodaje da je Marjanović svojim cimerima pričao o pokojnoj ženi: 

- Uvek je o Jeleni govorio u superlativu. Stalno je govorio da će se počinilac zločina naći kad-tad. Ja lično sam mu poverovao da on nije ubio Jelenu, a čini mi se da su mu i drugi pritvorenici poverovali. Naravno da mu je bilo krivo što su njega optužili za zločin, on je uvek govorio da će se ubica naći i da je moguće da je u ptanju neko moćan. Malo je ta situacija konfuzna, da nigde nikakav dokaz ne postoji - kaže on.

BONUS VIDEO - ŠOKANTAN SNIMAK: Zoran Marjanović za TREĆE OKO, 1990. godine

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!